Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 3:40

Τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (video)

Το θέμα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας ήρθε για ακόμη μία φορά προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτη, έστω και υπό μορμή ερωτήσεων από τον δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού “Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας” Μάριου Κατσιώτη.

Ο δημοτικός σύμβουλος με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των μαθητών του μουσικού σχολείου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ρώτησε τον δήμαρχο Πρέβεζας ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με το θέμα ανέγερσης του νέου σχολικού κτιρίου, καθώς επίσης και το θέμα της θέρμανσης όπου σύμφωνα με τον ίδιο οι μαθητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος κατά την τοποθέτησή του είπε ότι υπάρχει ακόμη η αναμονή της χρηματοδότησης για την μελέτη και συνολικά το έργο του μουσικού σχολείου από το πρόγραμμα ”Τρίτση”, ενώ αν δεν υπάρχει λύση τότε θα μπει στο Ταμείο Ανάκαμψης.

”Εφόσον έχουμε υποβάλει εκεί την μελέτη και την χρηματοδότηση, εμείς περιμένουμε. Έχουμε δώσει το οικοπέδο και την χρήση γης” είπε ο Νίκος Γεωργάκος.

Ο Μάριος Κατσιώτης ωστόσο έμεινε στο θέμα ρωτώντας τον δήμαρχο Πρέβεζας: ”Αν είχατε το παιδί σας πήγαινε στο σχολείο θα ανεχόσασταν να κρυώνει επί 5 μήνες;;;΄΄

”Δεν αφήνουμε κανένα παιδί να κρυώσει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στο γραφείο μου σχετικά με το θέμα θέρμανσης στο μουσικό σχολείο” απάντησε ο Νίκος Γεωργάκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας: Συμπαράσταση στους απεργούς υγειονομικούς

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση με θέμα: «Άγχος και διατροφή… πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...