Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:38

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας: Συμπαράσταση στους απεργούς υγειονομικούς

Το ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας μετά την πολύ μεγάλη πετυχημένη περιφερική σύσκεψη που έγινε χθες 30 Νοέμβρη στην Θεοφάνιο για την ενημέρωση των συνταξιούχων για τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων μας το προηγούμενοδιάστημα και με ποιο τρόπο θα συνεχίσουμε την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αποφασίστηκε να οργανωθεί μεγάλο περιφερειακό συλλαλητήριο στα Γιάννενα 8 Δεκέμβρη στην κεντρική πλατεία με συμμετοχη από Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αστακό, Αμφιλοχία, Λευκάδα, Κέρκυρα.

Επίσης αποφασίσαμε σήμερα1-12-22 τα σωματεία της δύναμης της ΣΕΑ να συμπαρασταθούν στις πόλεις τους στους απεργούς υγειονομικούς που υπερασπίζονται όχι την δουλειά τους αλλά το δικαίωμα του λαού να έχειδημόσια και δωρεάν υγεία.

Καλούμε τα μέλη μας όσα μπορούν να βρεθούν στην πύλη του νοσοκομείου Πρέβεζας σήμερα στης 11,30 π.μ. να στηρίξουμε το δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου που εμείςχτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια, είναι δικό μας και δεν θα το χαρίσουμε σε κανένα.

Η πρεμούρα που έχειπιάσει την κυβέρνηση να επιβάλει τους ολιγάρχες της υγείας μέσα στην περιουσία μας θα πρέπει να τους την κόψουμε.

Όλοι στην πύλη του νοσοκομείου 11.30 π.μ.

το ΔΣ του Σωματείου

Προηγούμενο Άρθρο

Επιδοτούμενα Σεμινάρια Ανέργων – Παράταση υποβολής αιτήσεων

Επόμενο Άρθρο

Τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...