Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:37

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Ερμής Καναλίου με τον Ιορδανίδη (video-pics)

Σε έναν αγώνα που δεν προσέφερε θέματα στους 200 θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’, ο Ερμής Καναλίου πήρε το ‘’χρυσό’’ τρίποντο με τον Ιορδανίδη στο 95ο, απέναντι στον ΠΑΣ Πρέβεζα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Ο Γρηγόρης Μπάκας με μία βαθειά σέντρα, έβγαλε σε θέση βολής τον Ιορδανίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 59ο στην θέση του Γκολάκου και εκμεταλλευόμενος το λάθος των αμυντικών και του τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, δίνοντας στον Ερμή Καναλίου τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί Διαιτητή: Κέφης, Στρακαντούνας

Πας Πρέβεζα (Αποστόλης Γεωργαλής): Παναγιωτίδης, Καραγεώργος, Γεωργαλής, Τριάντος, Ξένος, Μπαλής (62ο Μπατουδάκης), Σέργης, Τουλκερίδης, Σκαμνέλος, Πόποτας (90ο +Τσόκας), Bardhaj (73ο  Γωργουσόπουλος.

Ερμής Καναλίου (Γιώργος Νταλάκας): Καραπιπέρης, Μπάτσος, Χαϊντάρι (80ο  Μπάκας), Δήμας, Γκίνι, Ντόντης, Μπρούβας, Τάτσης, Ζάκκας (59ο Κάτσενος), Ράπτης, Γκολάκου (59ο Ιορδανίδης).

Προηγούμενο Άρθρο

Το σωματεία ΑμΕΑ ‘’Ελπίδα’’ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία φορέων (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...