Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:12

Το σωματεία ΑμΕΑ ‘’Ελπίδα’’ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία φορέων (video-pics)

Το Σωματείο ΑμΕΑ  ‘’Ελπίδα’’ Ν. Πρέβεζας Πραγματοποίησε το πρωΐ του Σαββάτου την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο παραδοσιακό καφενείο ‘’Απέριττον’’, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, των Βουλευτών Στέργιου Γιαννάκη και Κώστα Μπάρκα, του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του αντιδημάρχου Γρηγόρη Κουμπή, του ανεξάρτητού δημοτικού συμβούλου Φώτη Ζέρβα, του μέλους του Δ.Σ του σωματείου και τοπικού συμβούλου Δημήτρη Γκόλια, των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Δημητρίου και Παύλου Φραγκούλη, του μέλους της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Άννας Γκορόγιας και πλήθος κόσμου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος του σωματείου Κοσμάς Βασιλειάδης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους φορείς, οι οποίοι όπως είπε στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες του σωματείου.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στην σημαντική συμβολή του σωματείου απέναντι όχι μόνο στα μέλη του, αλλά και σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη, είτε για να κάνει εξετάσεις σε κάποιο νοσοκομείο είτε με τρόφιμα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

‘’Είμασταν και θα συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σε κάθε συνάνθρωπό μας με όλες μας τις δυνάμεις’’ κατέληξε ο κ. Βασιλειάδης.

Η Βασιλόπιτα είχε 3 φλουριά με τρία διαφορετικά δώρα για τους νικητές.

Προηγούμενο Άρθρο

Την Τετάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας με 3 θέματα

Επόμενο Άρθρο

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Ερμής Καναλίου με τον Ιορδανίδη (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...