Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 11:43

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video-pics)

Σε κατάστημα του Καναλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το βράδυ του Σάββατου, παρουσία φορέων και πλήθος κόσμου.

Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Γιώργος Σαργιάνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Αλεξανδρής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καναλίου Κώστας Μυριούνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίνας Θοδωρής Δράκος, οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου, Παύλος Φραγκούλης και Μαρία Χήτα καθώς και το μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Άννα Γκορόγια.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η χώρα μας πέρασε δύο δύσκολα χρόνια λόγω της Πανδημίας και πως ο πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους.

‘’Εύχομαι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου να επαναδραστηριοποιηθεί και πάλι δυναμικά και εμείς θα είμαστε αρωγοί στην όποια προσπάθειά του. Ξέρουμε ότι ο σύλλογος έχει ένα θέμα με την στέγη και την χρειάζεται. Θα κάνουμε την αρχή να βρούμε αυτή την στέγη προκειμένου ο σύλλογος να μπορεί να αποκτήσει το δικό του σπίτι’’ κατέληξε.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίου Αλέξανδρος Καρτεζίνης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τον δήμαρχο για την στήριξη, λέγοντας ότι οι σύλλογοι του Καναλίου χρειάζονται στην στήριξη όλων των φορέων.

Η βραδιά έκλεισε με την συνοδεία ζωντανής μουσικής με την διασκέδαση να ολοκληρώνεται τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Προηγούμενο Άρθρο

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Ερμής Καναλίου με τον Ιορδανίδη (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ο χορευτικός όμιλος Πρέβεζα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Βαθύ (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...