Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 19:37

Ο χορευτικός όμιλος Πρέβεζα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Βαθύ (video-pics)

Το Σάββατο το βράδυ ο χορευτικός όμιλος Πρέβεζα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα του Βαθύ παρουσία φορέων και πλήθος κόσμου με την βραδιά να ολοκληρώνεται με πολύ χορό και τραγούδι με την συνοδεία της ορχήστρας Ακρίονιοι.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Λούρου Νίκος Παγγές, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λούρου Σπύρος Γκούρας, η σύμβουλος του δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου, η ειδική σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας Σέβη Κονταξή, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου, μέλη του χορευτικού από τον Λούρο και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο χορός και η διασκέδαση μας έλειψε το διάστημα των δύο ετών, λόγω της Πανδημίας.

‘’Έχουμε στον δήμο δύο εξαιρετικούς χοροδιδασκάλους, το Γιάννη Θάνη και τον Αλέξανδρο Καρτεζίνη και το καλοκαίρι θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνουν εξαιρετικές εκδηλώσεις’’

Ο χοροδιδάσκαλος του ομίλου Γιάννης Θάνης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πρέβεζας για την στήριξή του όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς και όλους εκείνους που στηρίζουν τον χορευτικό όμιλο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στον χορευτικό σύλλογο Λούρου, με πολλά από τα μέλη του να βρίσκονται στην εκδήλωση.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το μέλος του Δ.Σ του ομίλου Αντιγόνη Γερογιάννη, η οποία αφού ευχαρίστησε και εκείνη με την σειρά της, όλους όσους παρευρέθηκαν στην όμορφή βραδιά, είπε ότι το καλοκαίρι έρχεται το 20ο διεθνές χορευτικό φεστιβάλ με συγκροτήματα από όλο τον κόσμο, κάτι που πραγματικά θα είναι μια διαφήμιση για την Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Η απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ!!! – Το ΔΑΚ θύμιζε κανάλι της Βενετίας (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...