Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 0:46

Η απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ!!! – Το ΔΑΚ θύμιζε κανάλι της Βενετίας (video-pics)

Για ακόμη μία φορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα χτύπησαν την πόλη της Πρέβεζας, με αποτέλεσμα η δυνατή βροχή που κράτησε περίπου μία ώρα να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με αποτέλεσμα το εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου να θυμίζει το κανάλι της Βενετίας.

Από δεκάδες σημεία της στέγης υπήρξε εισροή υδάτων με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του Φιλαθλητικού τμήματος Βόλεϊ να τρέχουν να τοποθετήσουν κουβάδες και νάϋλον.

Όλα αυτά είχαν ως αφορμή να αναβληθεί ο αγώνας για την 13η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον Φιλαθλητικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι πρόχειρες εργασίες που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες από τον δήμο, δυστυχώς άντεξαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα και αυτό για να γίνει το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ώρα περνούσε με τους διαιτητές να δίνουν παράταση μίαμιση ώρα, όπως ορίζουν οι κανονισμοί μήπως και η κατάσταση διορθώνονταν και ξεκινούσε το παιχνίδι.

Αμέσως επιστρατεύτηκαν δεκάδες φίλαθλοι που βρίσκονταν στο ΔΑΚ Πρέβεζας και με πανιά, και σφουγγαρίστρες προσπαθούσαν να μαζέψουν τα νερά, που είχα δημιουργήσει μικρές λίμνες στο παρκέ του γηπέδου, ανάμεσά τους η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Ιφιγένεια Τέφα και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωστούλας.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων περίμεναν υπομονετικά μήπως και γινότανε κάποιο θαύμα… μάταια όμως.

Το θαύμα δεν έγινε με αποτέλεσμα οι δύο διαιτητές να κλείσουν το φύλλο αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου για την ασφάλεια των αθλητριών.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μιλώντας στο αθλητικό site gosports.gr ανέφερε ότι οι προσωρινές εργασίες θα συνεχιστούν, ωστόσο για να γίνει κάτι σωστό θα πρέπει να γίνουν ολοκληρωτικές εργασίες που θα κρατήσουν περίπου 2 μήνες με το ποσό να αγγίζει τα 100.000 και να είναι ήδη εξασφαλισμένο.

Για την αναβολή του αγώνα η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε σκληρή απάντηση που την κοινοποίησε στη σελίδα της στο facebook και αναφέρει τα εξής:

‘’Η διακοπή / ματαίωση του αγώνα με τον ΦΓΣ Πρέβεζας έγινε λόγω ελλείψεων και ατελειών του γηπέδου οι οποίες το κατέστησαν αντικανονικό για τη διεξαγωγή του. Από 21/1/2023 είναι γνωστά τα προβλήματα του συγκεκριμένου γηπέδου και διαδεδομένα στα Ηπειρωτικά ΜΜΕ αφού ματαιώθηκαν και άλλα παιχνίδια. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν αναγκάστηκαν οι φιλοξενούμενοι να ταλαιπωρηθούν με ταξίδι χωρις νόημα. Η γηπεδούχος ομάδα επέδειξε αμέλεια ως προς τις ενέργειες για την καταλληλότητα του χώρου στο δικό μας παιχνίδι. Άφησαν στις τύχες του θεού και της τύχης τη διεξαγωγή του παιχνιδιού για το εάν θα βρέξει ή όχι. Επιπλέον δεν επέδειξαν καμία διάθεση φιλοξενίας στην ομάδα μας’’.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο χορευτικός όμιλος Πρέβεζα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Βαθύ (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τον τέως Πρόεδρο, Κώστα Λογοθέτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...