Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:11

Σπύρος Ριζόπουλος: Καλώ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Σακελλαροπούλου να ζητήσει την αναβολή των εκλογών

Με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις καταστροφες σε Έβρο, Νότιο Αιγαίο και Θεσσαλία έχει πληγεί ένα σημαντικό ποσοστό του Α.Ε.Π. της χώρας. Η αποκατάσταση της καθημερινότητας των πολιτών προηγείται της εκλογικής αναμέτρησης των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Ως Ηπειρώτης δεν μπορώ να αναλογιστώ ότι από τη μια πλευρά της Πίνδου θα γίνονται εκλογές και από την άλλη θα μετρούν καταστροφές σε κατοικίες , ζωικό κεφάλαιο και απώλειες ανθρώπινων ζωών. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι ηγετικές συμπεριφορές ξεχωρίζουν τέτοιες στιγμές.

Γι αυτο ΖΗΤΑΩ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου την αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ωστόσο για να αποφευχθεί η μικροπολιτική “αξιοποίηση” της παράτασης από τους υπάρχοντες Περιφερειάρχες, ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΛΙΒΑΝΙΟ, ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ των Περιφερειών.

Επιπλέον ΖΗΤΑΩ την αναστολή λειτουργίας των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ για αποφάσεις υλοποίησης έργων, αναθέσεων και συμβάσεων, εξαιρώντας βασικές λειτουργικές ανάγκες όπως τα εκτός έδρας επιδόματα υπαλλήλων, τα αναλώσιμα και η μίσθωση μέσων για μεταφορές μαθητών.

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου, στις 31 Αυγούστου κατέθεσαν ένα αξιολογο και αξιομαχο ψηφοδέλτιο ξεπερνώντας το 100% της ζητούμενης συμμετοχης.

Το Πρωτοδικείο ενέκρινε και επίσημα την υποψηφιότητα και τη συμμετοχή των Οριζόντων Ηπείρου στις εκλογές.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. 

Η παράταξη μας είναι έτοιμη να κάνει εκλογές , η χώρα όμως όχι. Είτε θα κάνουμε εκλογές όλοι είτε κανείς .

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε το 1ο “Preveza Sports Tourism”

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Γρηγόρης (Άκης) Παπαδόπουλος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...