Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 11:52

Ολοκληρώθηκε το 1ο “Preveza Sports Tourism”

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού που διοργανώθηκε με επιτυχία στον δήμο μας. Το συνέδριο είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPSEUROPE), τον Πρόεδρο και τον Ά Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (INTERNATIONALEUROPE), καθώς και τον Πρόεδρο και μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).
Η διοργάνωση του συνεδρίου αναλήφθηκε με επιτυχία από έναν έμπειρο δημοσιογράφο τον Βαγγέλη Πήχα. Ο στόχος του συνεδρίου ήταν να προωθήσει τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, καθώς και να συζητηθούν θέματα σχετικά με τη σημασία των αθλητικών συντακτών και της δημοσιογραφίας στον τομέα αυτό.
Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ματσίρας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Δράκος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμητρα Αηδόνη, Άντα Ζιώγκα και Άρης Ζάχος και Πηνελόπη Αθανασίου, καθώς και οι σύμβουλοι του δήμου Πρέβεζας Γιώτα Γεωργάκου και Δημήτρης Γερογιάννης.

Το συνέδριο περιλάμβανε πολλές ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρουσιάσεις και συζητήσεις από εξέχουσες προσωπικότητες του αθλητισμού και του τουρισμού καθώς και από επιχειρηματίες τις περιοχής μας.
Ο δήμος μας προσδοκά να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και προαγωγής του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υποστήριξη στους αθλητές, να προωθήσουμε την υγιή ζωή και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού στην περιοχή μας.
Προηγούμενο Άρθρο

Αναβίωση της Πρεβεζάνικης Καντάδας

Επόμενο Άρθρο

Σπύρος Ριζόπουλος: Καλώ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Σακελλαροπούλου να ζητήσει την αναβολή των εκλογών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...