Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 8:34

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Γρηγόρης (Άκης) Παπαδόπουλος

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, εξελίσσεται και ενσωματώνει νέα πρόσωπα, συνδυάζοντας εμπειρία και το νέο πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Γρηγόρη ( Άκη) Παπαδόπουλου   με την Παράταξη μας στις Δημοτικές Εκλογές   ως Δημοτικός Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Πρέβεζας.

  • Ο  Γρηγόρης ( Άκης)   γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας.
  • Διαμένει στην Πρέβεζα, είναι παντρεμένος με την Μαρία Τσουμάνη η οποία είναι οδοντίατρος και έχουν δύο παιδιά.
  • Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού ( ΤΕΦΑΑ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που βρίσκεται στην Κομοτηνή το έτος 1997.
  • Από το έτος 2000 δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα ως ασφαλιστικός πράκτορας

Ο Γρηγόρης ( Άκης) δήλωσε:  Αποφάσισα να κατέλθω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θέλοντας να βοηθήσω τον κ. Νίτσα να πάρει τα ηνία του δήμου διότι θεωρώ τα είκοσι και πλέον έτη ενασχόλησης του με τα κοινά του τόπου τον καθιστούν γνώστη όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και ως τον  πλέον ικανό και έμπειρο για την επίλυσή τους.

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε την διοίκηση του Δήμου μας σε άτομα που μπορούν και θέλουν πραγματικά να πάνε τον τόπο μας μπροστά !!

Με την σειρά μου θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να βάλω ένα ‘’ λιθαράκι’’ στην ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο  ενεργητικό και συνειδητοποιημένο με διάθεση προσφοράς για τον τόπο του.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον  Άκη να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος σεβασμό, διαφάνεια, ανιδιοτέλεια για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο και ποιοτικό  στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Άκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Ριζόπουλος: Καλώ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Σακελλαροπούλου να ζητήσει την αναβολή των εκλογών

Επόμενο Άρθρο

87.690 τροχονομικοί έλεγχοι και 18.597 παραβάσεις το διάστημα από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2023

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...