Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 12:46

ΠΑΣΟΚ: Τα λάθη των αυτοδιοικητικών εκλογών – Κάποιοι βιάζονται πολύ

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι το πρώτο κόμμα που ανακοίνωσε επίσημα το ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές Εκλογές (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ωστόσο φαίνεται ότι ορισμένοι βιάζονται να κλείσουν από τώρα και το ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών (Δήμος Πρέβεζας), που είναι τον Οκτώβριο του 2023, δηλαδή σε 9 μήνες από σήμερα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν σε ”κόντρα” όρισμένα από τα στελέχη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας, όπου ορισμένοι ζητούν την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάποιοι άλλοι σε ρόλο πυροσβέστη, ζητούν πρώτα να εξεταστεί το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να κατεβάζει καθάρα δικό του υποψήφιο.

Έτσι η πρώτη συνάντηση μετάξυ μελών των δύο νομαρχιακών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού δεν κατέληξαν κάπου.

Από την άλλοι οι πληροφορίες του onprevezanews.gr λένε ότι η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ζήτησε από επικεφαλής ήδη δημοτικών συνδυασμών, αλλά και άλλων ανθρώπων που επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα να δηλώσουν θετικά ή αρνητικά την πρόθεσή τους έως αρχές Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε ή θα ζητηθεί από τους Χρήστο Μπαϊλη, Βαγγέλη Ροπόκη, Βασίλη Ιωάννου, Βαγγέλη Γιαννουλάτο και Κοσμά Κορωναίο να δηλώσουν την πρόθεσή τους ή όχι για πιθανή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλή του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Βαγγέλη Ροπόκη για να απαντήσει:

”Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι μας βάζουν όλους μαζί. Ποιοι από εμάς έχουν συνδυασμό; Εγώ και ο Χρήστος Μπαϊλης. Άρα θα έπρεπε να ξεκινήσουν από εμάς. Εγώ έχω παράταξη, Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχω δεχθεί οποιαδήποτε ενόχληση από τη νομαρχιακή”.

Ο Βασίλης Ιωάννου απάντησε στο ίδιο ερώτημα:”Δεν με έχουν ενημερώσει επίσημα για κάτι. Πληροφορούμαι ότι υπάρχουν διάφορες πρωτοβουλίες και επαφές των 2 κομμάτων, όμως διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις αν αυτές θα έχουν αποτέλεσμα, καθώς στερούνται ολοκληρωμένου πολιτικου σχεδιασμού. Οι πολιτικές συγκλισεις προϋποθέτουν ειλικρίνεια και τόλμη”.

Το onprevezanews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί, χωρίς ωστόσο αυτό θα γίνει.

Πάντως όπως και να έχει καλό θα ήταν όσοι βίαζονται να ακουλουθήσουν το παράδειγμα του μέλους της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Άννας Γκορόγια, η οποία στις 26 Ιανουαρίου έγραψε στο προσωπικό της προφίλ.

”Μία επισήμανση με όλο το σεβασμό και την καλημέρα μου θα ήθελα να τονίσω ότι καλό είναι να δώσουμε τον ανάλογο χώρο και χρόνο στους 4 υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του νομού μας να κάνουν τον αγώνα τους στις επικείμενες εθνικές και βουλευτικές εκλογές και έπειτα να ασχοληθούμε με τις δημοτικές εκλογές!!! Και ο καθένας και η καθεμία όταν δηλώνουν αίτημα υποψηφιότητας να ασχολούνται με την παράταξη τους και να σεβαστούν την δική μας παράταξη του ΠΑΣΟΚ Με εκτίμηση εκφέρω την άποψη μου ως Σύνεδρος του ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής του νομού Πρέβεζας και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του νομού μας και να ευχηθώ και στους 4 υποψήφιους βουλευτές μας που θα ανακοινωθούν επίσημα εντός των ημερών καλή τους επιτυχία!!!Και να ξεκαθαρίσω να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν τίθεται θέμα δικής μου υποψηφιότητας στα λεγόμενά μου!!!!”

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εθνικές εκλογές: Ποιες γυναίκες θα ”θυσιάσουν” καριέρα και θέσεις για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ;

Επόμενο Άρθρο

Οι γυναίκες του Καρναβαλιού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...