Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 2:10

Οι γυναίκες του Καρναβαλιού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (pics)

Τα μέλη του γυναικείου Καρναβαλιού της Πρέβεζας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτας τους το απόγευμα της Κυριακής στο café DIEM.

Παλιά, νέα μέλη συναντήθηκαν αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδα Αργυρού, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Γρηγόρη Κουμπή, του μέλους του Επιμελητηρίου Αγγελική Κωνσταντινίδη του προέδρου του Καρναβαλικού Κομιτάτου Χρήστου Λούπα και θυμήθηκαν την ιστορία, μία ιστορία που έχει σηματοδοτήσει τον Πολιτισμό της πόλης τα τελευταία 60 και πλέον χρόνια.

Εκ μέρους των γυναικών του Καρναβαλιού της Πρέβεζας η κ. Νούλα Κοντονάσιου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το νέο έτος 2023 και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους.

Τυχερή της βραδιάς η κα Ιουλία Λύρου.

Οι γυναίκες έδωσαν ραντεβού για τις 24 Φεβρουαρίου, καλώντας γυναίκες κάθε ηλικίας να δηλώσουν συμμετοχή στα γκρουπ, με τις προετοιμασίες να είναι στο ‘’κόκκινο’’.

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣΟΚ: Τα λάθη των αυτοδιοικητικών εκλογών – Κάποιοι βιάζονται πολύ

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Πάργας με δύο απίστευτα τέρματα του Φώτη Σιδέρη (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Χορωδία Αρμονία: Νέες ακροάσεις για παιδιά 11 έως 14 ετών

Η Παιδική χορωδία “Αρμονία” Πρέβεζας ανακοινώνει ακροάσεις καινούριων χορωδών, παιδιά 11-14 χρονών την Παρασκευή 8/10 και το Σάββατο 9/10 στις ώρες 17:00-18:00 και 20:00-21:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πρέβεζας, Γιάννης Μόραλης. Το ίδιο θα επαναληφθεί και […]