Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 9:18

Πήρε σάρκα και οστά ο νεοσύστατος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ. Θωμά (video-pics)

Ο νεοσύστατος  Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά Πρέβεζας πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο Σάββας στον Άγιο Θωμά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και επί τη ευκαιρία μια πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους του Οικισμού, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Κοκκίνης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Σπύρος Κόκκαλης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, εκπρόσωποι του Καρναβαλικού Κομιτάτου, του συλλόγου γυναικών Αγ. Θωμά και πλήθος κόσμου.

Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Σάλιαρης, ο οποίος ζήτησε την στήριξη των κατοίκων, αλλά και του δήμου στις όποιες ενέργειες γίνουν για το καλό του Οικισμού του Αγ. Θωμά.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι έλειπε ένας σύλλογος από τον Αγ. Θωμά, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος με την δημοτική αρχή, ενώ δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο δήμος γενικότερα θα είναι αρωγός σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία που θα λαμβάνει ο πολιτιστικός σύλλογος.

Αμέσως μετά ακολούθησε το κόψιμο της πίτας, αλλά και δεκάδες βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα στο πανέμορφο λιμανάκι του Αγ. Θωμά.

Στην εκδήλωση υπήρχε φαγητό και πλούσια δώρα, ενώ την μουσική επιμέλεια της είχαν οι:

Ηλίας Πλαστήρας – κλαρίνο

Γιώργος Γκόγκος – βιολί

Δημήτρης Κωνσταντής – λαούτο

Διονύσης Ζώης – κρουστά

Χρήστος Τάγκας, Στέλιος Ποικλής και Ειρήνη Μαυρομάτη και η ορχήστρα τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα τίμησε τον Πολιούχο της Αγ. Χαράλαμπο παρουσία φορέων και πλήθος κόσμου (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Χαιρετισμός δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για την εορτή του προστάτου και Πολιούχου Αγ. Χαραλάμπους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...