Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 20:44

Η Πρέβεζα τίμησε τον Πολιούχο της Αγ. Χαράλαμπο παρουσία φορέων και πλήθος κόσμου (video-pics)

Με την Ιερά Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια την Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητου, και συλλειτουργούντων του Επισκόπου κ. Νικηφόρου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις τιμής στον Πολιούχο Αγ. Χαράλαμπο Πρέβεζας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας-βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα.

Το παρών έδωσαν επίσης οι Βουλευτές Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης και Κώστας Μπάρκας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Εμπορίου και Ανάπτυξης Τάσος Δράκος, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δήμητρα Αηδώνη, οι αντιδήμαρχοι Πρέβεζας, Γιώργος Κοκκίνης, Φώτης Ζέρβας, Σπύρος Κόκκαλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Τσοβίλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Κουμπής, Σπύρος Βρυώνης, Χρήστος Μάκης, Νίκος Τζίμας, Θοδωρής Δράκος, οι προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, το μέλος της Π.Ε Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού Ηπείρου της Ν.Δ Πάνος Γκανάλας, το μέλος της Κ.Ε ΠΑΣΟΚ Παύλος Φραγκούλης, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και στρατού και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε πάνδημη λιτάνευση Ιερών Λειψάνων του Αγίου και της Ιεράς του Εικόνας στις κεντρικές οδούς της πόλης.

Τιμές απέδωσαν η Φιλαρμονική “Ορφέας”, σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, οι οποίοι έφεραν επ΄ ώμου την Ιερά Εικόνα του Αγίου, καθώς και τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο Αγ. Χαράλαμπο (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Πήρε σάρκα και οστά ο νεοσύστατος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ. Θωμά (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...