Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 23:02

Πέτρα Φιλιππιάδας: Άγνωστος πυροβόλησε σκύλο – Κατατέθηκαν μηνύσεις (video)

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το πρωΐ της Πέμπτης 18 Απριλίου στην περιοχή της Πέτρας στην Φιλιππιάδα με ”θύμα” ένα σκύλο δεσποζόμενο.

Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα κάμερας σε κατάστημα της περιοχής, στο οποίο εμφανίζεται το σκυλάκι να κάνει βόλτα στον δρόμο, κάτι που έκανε καθημερινά και ξαφνικά να ακούγεται ένας δυνατός κρότος, πιθανότατα από αεροβόλο όπλο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται στο βίντεο ο δράστης.

Κάτοικος της περιοχής ισχυρίζεται ότι είδε τον άγνωστο άντρα να ρίχνει στο άτυχο ζωάκι, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η κάτοικος βλέποντας την εικόνα, προχώρησε σε μήνυση εναντίον του άντρα με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν ήδη στην προανάκριση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ακούγοντας τον δυνατό κρότο, βγήκε από την οικεία του αντικρύζοντας μέσα στα αίματα το άτυχο ζώο, το οποίο στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το onprevezanews.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά το βίντεο στο οποίο φαίνεται το άτυχο σκυλάκι να κάνει βόλτα και να ακούγεται ο δυνατός κρότος.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με την υπογραφή Γεωργάκου μπήκε στην τελική φάση υλοποίησης  το έργο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο»

Επόμενο Άρθρο

Διακοπές στην Κέρκυρα για τη Νικόπολη – Κέρδισε τον Φαίακα με 90-62

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...