Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 4:24

Διακοπές στην Κέρκυρα για τη Νικόπολη – Κέρδισε τον Φαίακα με 90-62

Η ομάδα μπάσκετ Νικόπολη Πρέβεζας ταξίδεψε το Σάββατο στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φαίακα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, χωρίς τους Κώστα Νίκα (γέννησε η σύζυγός του) και τον Ιωσήφ Ζαλοκώστα (τραυματίας) καθώς επίσης και τους πιτσιρικάδες.

Έτσι ο Σπύρος Πολίτης είχε στην διάθεση του 7 μόλις παίκτες, αλλά με τρελά κέφια, αφού χωρίς να βρουν το παραμικρό εμπόδιο από τον Φαίακα σε κανένα σημείο του αγώνα, έκαναν μονοήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, η οποία αγωνίστηκε επίσης με την σημαντική απουσία του Μαγγανά (πρώτος σκόρερ).

Η Νικόπολη από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ, παίζοντας εκπληκτική άμυνα, ενώ και στην επίθεση οι ενέργειες των παικτών του Σπύρου Πολίτη έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πέντε από τους εφτά παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, πλην των Κασκάνη που πέτυχε 9 με 3 τρίποντα και του Σαμπάνη που ήταν ο μοναδικός που δεν πέτυχε κάποιον πόντο.

Επίσης η ομάδα της Πρέβεζας πέτυχε για ακόμη μία φορά διψήφιο αριθμό τριπόντων (13).

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Πάνος Κοντογιάννης που σημείωσε 20 πόντους.

Να σημειώσουμε ότι η νίκη της Νικόπολης ήταν αφιερωμένη στον Κώστα Νίκα και το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Τα δεκάλεπτα: 4-25, 20-51, 39-71, 62-90

Διαιτητές: Ντάγκας, Κολυδάς

Φαίακας Κέρκυρας (Καραγιάννης): ΑΓΙΟΥΣ 2, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 15(1), ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ 15(2), ΚΑΚΑΡΟΥΓΑΣ, ΠΑΠΑΓΚΙΚΑΣ, ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ 10, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ, ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ 18, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ 2

Νικόπολη Πρέβεζας (Πολίτης): ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 20, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ 16(3), ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ 16(5), ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 19(2), ΚΑΣΚΑΝΗΣ 9(3), ΧΡΗΣΤΟΥ 10, ΣΑΜΠΑΝΗΣ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πέτρα Φιλιππιάδας: Άγνωστος πυροβόλησε σκύλο – Κατατέθηκαν μηνύσεις (video)

Επόμενο Άρθρο

Φιναλίστ η Παπαμιχαήλ στο 75άρι του Chiasso

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...