Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 21:27

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποψήφιος με την ”Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

Ο αστυνομικός Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοινώθηκε ως υποψήφιος για την τοπική κοινότητα στον Δήμο Πρέβεζας με τον συνδυασμό ”Ανάπτυξη Τώρα” και επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ως ενεργός αστυνομικός μέσα από την εργασία του έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε πολίτη όποτε και όπου έχει χρειαστεί.

Γνώστης των προβλημάτων της Πρέβεζας θέλει και εκείνος με την εκλογή του να βάλει το δικό του λιθαράκι, προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα στην πόλη μας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του είχε πει ότι πέρα και πάνω από οποιοδήποτε κόμμα , απλά ως ενεργός δημότης.

”Υπηρετώ στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου προσπαθώ να προσφέρω τα μέγιστα και στόχος μου είναι εφόσον εκλεγώ, παράλληλα με το λειτούργημα που εκτελώ, να συνεισφέρω και από αυτή τη θέση.

Πάντα πίστευα και πιστεύω πως δεν είναι το παν το χρήμα και οι θέσεις αλλά σημασία έχουν οι ιδέες, οι στόχοι και η κοινή προσπάθεια.

Χωρίς πολλά λόγια και μακριά από ίντριγκες, ζητώ την στήριξή σας.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου υγεία και καλή επιτυχία, με μοναδική ευχή για την πόλη μας η νέα Αρχή που θα προκύψει να την οδηγήσει ψηλά, εκεί που της αρμόζει”. δηλώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στην Πρέβεζα με τις σκέψεις στην Θεσσαλία (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Αγιασμός με κοινωνικό μήνυμα αλληλεγγύης από τον ”Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...