Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 19:31

Αγιασμός με κοινωνικό μήνυμα αλληλεγγύης από τον ”Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο (video-pics)

Στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου προχώρησε την Δευτέρα το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” Νίκος Γεωργάκος.

Ο Νίκος Γεωργάκος ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό του στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στην περιφέρεια της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

”Είμαι πολύ συγκινημένος που από την πρώτη στιγμή, μέλη του συνδυασμού μας, αλλά και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έφεραν στα γραφεία μας τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να τα στείλουμε στους συνανθρώπους μας που τα έχουν τόση ανάγκη” είπε ο επικεφαλής του ”Δήμου της καρδιάς μας”, για να εισπράξει το ζεστό χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στον Αγιασμό των γραφείων.

Ο Νίκος Γεωργάκος έκανε αναφορά και στους υποψήφιους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, ”το δικό μας σπίτι άνοιξε μαζί με μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία. Με κάνατε υπερήφανο ως επικεφαλής αυτή της σπουδαίας ομάδας που είναι δίπλα στον πλησίον τους”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποψήφιος με την ”Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

Επόμενο Άρθρο

Έρχεται στην Πρέβεζα ένα δυνατό τουρνουά πετοσφαίρισης στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...