Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, 9:24

Ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου υποψήφιος με τον Αχιλλέα Γκούμα: ”Υπάρχει ανάγκη για προσφορά στον τόπο μας”

Ο καθηγητής μαθηματικών στο γυμνάσιο Καναλακίου, Γιάννης Παπαχριστοδούλου βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο νίκης του υποψήφιου δημάρχου Πάργας Αχιλλέα Γκούμα και επικεφαλής του ψηφοδελτίου ”Βήμα στο αύριο”, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου με γνώσεις στο να λύνει μαθηματικά προβλήματα, σίγουρα θα αποτελέσει έναν ικανό συνεργάτη δίπλα στον Αχιλλέα Γκούμα.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στον τόπο του, ενώ και οι γνώσεις και το πτυχίο του στην πληροφορική θα δώσουν ένα επιπλέον συν για τον συνδυασμό ”Βήμα στο αύριο”.

Ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου είναι πατέρας εφτά (7) παιδιών, εκ των οποίων τα έξι (6) φοιτητές και σίγουρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θέλει η νεολαία με τον ίδιο να έχει διατελέσει επί δύο θητείες ταμίας στον σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Πρέβεζας.

Η εκτίμηση των παιδιών προς τον καθηγητή Γιάννη Παπαχριστοδούλου είναι κάτι που φαίνεται καθημερινά εντός και εκτός σχολικού συγκροτήματος με τον ίδιο να αισθάνεται απέραντη αγάπη για εκείνα.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πάργας ωστόσο έχει και μια πετυχημένη θητεία ως δημοτικός σύμβουλος με τον Αντώνη Νάστα την περίοδο 2010-2014, στην θέση της αντιπολίτευσης, παλεύοντας όμως σε κάθε δημοτικό συμβούλιο για θέματα καίρια για τους συμπολίτες του, ενώ στη θητεία της νέας δημοτικής αρχής ευελπιστεί να βρίσκεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου ως πλειοψηφία στο πλευρό του Αχιλλέα Γκούμα ως δήμαρχος Πάργας.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Γωγώ Κυριάκη με εμπειρία και γνώσεις δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Πάργας Αχιλλέα Γκούμα

Επόμενο Άρθρο

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και Άρης Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...