Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 16:12

Η Γωγώ Κυριάκη με εμπειρία και γνώσεις δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Πάργας Αχιλλέα Γκούμα

Η επιχειρηματίας Γωγώ Κυριάκη αποτελεί μία ακόμη δυναμική παρουσία στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Πάργας και επικεφαλής του συνδυασμού ”Βήμα στο αύριο” Αχιλλέα Γκούμα.

Η Γωγώ Κυριακή έχοντας τεράστια εμπειρία στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης και με γνώσεις στην διοίκηση επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, θα αποτελέσει σίγουρα μία από τις επιλογές των συνδημοτών της την ώρα της κάλπης.

Η ίδια αποφεύγει την δημοσιότητα και επιλέγει να απαντά πάντα με το έργο της, το οποίο πάντα αποτελεί τροφή θετικών σχολίων.

Εργασιομανής και βλέποντας πάντα στο αύριο, η Γωγώ Κυριακή επιδιώκει με την ενασχόλησή της με τα κοινά να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της νέας δημοτικής αρχής με τον τουρισμό και όχι μόνο.

Ποια είναι η Γωγώ Κυριάκη

Η Γωγώ Κυριάκη είναι Δικηγόρος και επιχειρηματίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας , Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Enjoy Lichnos Bay Village.

Ως ξενοδόχος είναι Τακτικό μέλος της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Πάργας και μια εκ των Γενικών Γραμματέων της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τουριστικών εκθέσεων στο εξωτερικό με στόχο την προβολή του τόπου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πάργας; Η Ελένη Κολιοφώτη μία δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα στο πλευρό του Αχιλλέα Γκούμα

Επόμενο Άρθρο

Ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου υποψήφιος με τον Αχιλλέα Γκούμα: ”Υπάρχει ανάγκη για προσφορά στον τόπο μας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...