Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 9:27

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και Άρης Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών της Πρέβεζας

Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα από τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας με την συνδιοργάνωση της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας, θα βρεθούν ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας αντίστοιχα.

Στο πρώτο παιχνίδι που άνοιξε και το τουρνουά η ομάδα της Πρέβεζας (Pre League), αντιμετώπισε τον Α.Ο Λαμίας (Volley Leaguea), την οποία και κέρδισε με 3-2 στα σετ (25-20), (24-26), (23-25), (25-10), (15-10).

Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20 την ομάδα της Λαμίας, η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι κερδίζοντας τα επόμενα δύο σετ με (24-26) και (23-25).

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 2-2 στα σετ με 25-10 πηγαίνοντας το παιχνίδι στο ταί μπρέκ, εκεί όπου οι αθλήτριες της ομάδας της Πρέβεζας κέρδισαν με 15-10, λαμβάνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑ, ΚΟΣΜΙΔΟΥ, ΜΥΘΟΥ, ΠΕΠΟΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ, AURAM, ΜΕΛΟΥ, ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΥ, ΤΟΤΣΙΔΟΥ, ΚΟΥΚΑ, ΣΙΟΥΛΑ.

Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ (ΑΓΓΕΛΗΣ): ΠΑΓΩΝΗ, OLIVEIRA, YAGMUR, PEJICIC, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ, ΣΟΥΛΙΩΤΗ, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΣΙΟΠΟΥ.

Στον δεύτερο αγώνα η ομάδα του Απόλλων Καλαμάτας (Pre League)  κέρδισε το πρώτο σετ με 25-21 τον Άρη Θεσσαλονίκης (Volley League).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως πολύ γρήγορα κατάφερε και γύρισε το εις βάρος της σκορ, κερδίζοντας τα επόμενα τρία σετ και μάλιστα με το ίδιο σκορ 25-20, κάνοντας το 3-1, παίρνοντας το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ): ΧΩΡΙΑΤΗ, ΒΑΡΔΑ, ΚIM, ΣΑΚΚΑ, ΣΤΑΙΚΟΥ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ, ΚΑΛΑΠΟΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΤΑΚΙ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ, JOULIE, ΜΑΡΠΥ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΜΥΤΣΙΚΙΔΗΣ): ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, YOLANDE, ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΟΤΗ, ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ, ΦΑΚΗ, ΡΩΣΣΙΑΔΟΥ, ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, ΓΙΟΛΛΑ Ν., ΓΙΟΛΛΑ Ε., ΚΑΚΚΑ, ΒΑRΒΑΝΟVA.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής: 

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

17.30 Μικρός τελικός – (Α.Ο Λαμίας vs Απόλλων Καλαμάτας)

20.00 Μεγάλος τελικός – (Φ.Γ.Σ Πρέβεζας vs Άρης Θεσσαλονίκης)

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου υποψήφιος με τον Αχιλλέα Γκούμα: ”Υπάρχει ανάγκη για προσφορά στον τόπο μας”

Επόμενο Άρθρο

Επίσκεψη σε Αηδόνι, Αχερουσία, Καστρί και Σταυροχώρι από την παράταξη του Νίκου Ζαχαριά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...