Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 18:48

Ο Αχέρων Καναλακίου σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή

Σε ένα ζεστό, οικογενειακό και ενωτικό περιβάλλον και σε μια απλή και λιτή γιορτή, παρουσία της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας, των ποδοσφαιριστών και επισήμων προσκεκλημένων έγινε η βράβευση της ομάδος μας για το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.

 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Πάργας Κ. Ζαχαριάς Νικόλαος, ο αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού κ. Μπούσιος Δημήτριος, οι οποίοι έκαναν και την απονομή τον μεταλλίων και του Κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση, ενώ παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας Καναλακίου Κ. Δημας Γιαννης και ο Ταμίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Δημητρίου Γιώργος.

Επιστολή του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριάς προς την διοίκηση του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ για την φετινή πορεία της ομάδας:
Αγαπητέ Πρόεδρε
Στο πρόσωπο σου θα ήθελα να συγχαρώ όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ για την σημαντική προσπάθεια που κατάβαλε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και την άνοδο στην Football League . Με εξαιρετικό επαγγελματισμό και απαράμιλλο πάθος διεκδικήσατε με αξιοπρέπεια το όνειρο της ανόδου. Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαν όλοι οι φίλαθλοι στον Δήμο Πάργας, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια σας.
Έχετε τις ευχές όλων μας για τη νέα χρονιά, ώστε να μην έχετε τραυματισμούς και να κατακτήσετε ξανά το Πρωτάθλημα και γιατί όχι και την πολυπόθητη άνοδο. Με δεδομένη την ενταγμένη πράξη για την πλήρη ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου Καναλακίου, ο Δήμος θα κάνει το χρέος του προς την αθλητική κοινότητα και θα αποδώσει στους δημότες ένα σύγχρονο γήπεδο, που θα αποτελέσει και την έδρα που αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ.

Προηγούμενο Άρθρο

Βραδιές Sushi – Κάθε Πέμπτη στο ALILA tales & spirits

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση του προέδρου της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...