Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:34

Συνάντηση του προέδρου της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Δευτέρα, 12/07/2021, μετά το πέρας των εργασιών του Γενικού Συμβουλίου των πρωτοβάθμιων οργανώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ακολούθησε συνάντηση του  Προέδρου της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας κ. Ευάγγελου ΜΥΛΩΝΑ και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Α.Σ.Υ κ. Χρήστου ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ανέδειξε τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την άμεση ανάγκη χορήγησης επιπλέον εφοδίων, τα οποία θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες αστυνομικές υπηρεσίες. Επιπροσθέτως, έγινε μια αρκετά εποικοδομητική συζήτηση για την ανάγκη ανεύρεσης χώρου και πόρων για την ανέγερση σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου στην πόλη της Πρέβεζας, μια προσπάθεια η οποία έχει αρχίσει από την Ένωση μας τους τελευταίους μήνες, με συναντήσεις με εμπλεκόμενους φορείς και στην οποία δίνουμε ιδιαίτερο βάρος.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α Πρέβεζας, όπως η αναγκαιότητα θέσπισης κριτηρίων στις εσωτερικές μεταθέσεις αλλά και ζητήματα που αφορούν τις μετακινήσεις-αποσπάσεις του αστυνομικού προσωπικού.

Ο κ. Αρχηγός σε κλίμα κατανόησης έδειξε πρόθυμος να συμβάλει στην επίλυση κάθε ζητήματος που αφορά την βελτίωση της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων και την ποιοτικότερη αστυνόμευση.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας αξιοποιώντας κάθε εργαλείο που της παρέχει ο θεσμικός της ρόλος , συνεχίζει να προσπαθεί για την προώθηση κάθε δίκαιου αιτήματος, με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την ποιοτικότερη αστυνόμευση και πάντα με γνώμονα όλα τα παραπάνω να έχουν θετικό αποτύπωμα στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες του Νομού μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Βαγγέλης Μυλωνάς

Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Στέφος

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Αχέρων Καναλακίου σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή

Επόμενο Άρθρο

Ταβέρνα το ΒΑΘΥ – Live με λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα το Σάββατο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...