Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 9:37

Ο αμίαντος του Ωρωπού και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας (video)

Το θέμα της απομάκρυνσης των αμιαντοκατασκευών από τον Ωρωπό έφερε εκτός ημερησίας ο δημοτικός συνδυασμός Ανάπτυξη Τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, με τον Γώργο Νίτσα να κάνει λόγω για κοροϊδία της δημοτικής αρχής, αφού εδώ και 3,5 χρόνια όπως είπε, δεν έχει επιδείξει ουσιαστικά καμιά ενέργεια για το τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως η υγεία των πολιτών.

”Ο κ. Γεωργάκος αρνείται επιδεικτικά να υλοποιήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Μαΐου του 2018 για το ζήτημα αυτό με τη συγκρότηση διευρυμένης δημοτικής επιτροπής. Θα έπρεπε ήδη από το 2019 όταν ανέλαβε να έχει συγκροτήσει εκ νέου την επιτροπή. Είναι επίσης ακατανόητο γιατί δεν μας παραδίδει τον φάκελο με τις ενέργειες και την αλληλογραφία με τα Υπουργεία” τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Νίτσας.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, απαντώντας στον Γιώργο Νίτσα είπε: ”Έχουμε κάνει πολλές ενέργειες, πόσο μάλλον συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμιά απάντηση. Περιμένουμε την συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, από τον οποίο θα ζητήσουμε σαφείς απαντήσεις”.

”Δεν θα αφήσω τίποτα. Θα επιμείνουμε μέχρι να δικαιωθούμε και να φύγει ο ελενίτ από τα σπίτια των πολιτών του Ωρωπού” κατέληξε ο κ. Γεωργάκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Η σκηνοθέτης του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας Λίλη Σακκά στο Ράδιο Πρέβεζα (radio video)

Επόμενο Άρθρο

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο για τον αμίαντο στον Ωρωπό (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...