Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:57

Η σκηνοθέτης του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας Λίλη Σακκά στο Ράδιο Πρέβεζα (radio video)

Η σκηνοθέτης του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας Λίλη Σακκά, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Η κα Σακκά ξεκίνησε με μια αναφορά στην ίδρυση και δημιουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στην Πρέβεζα, από μία παρέα φίλων που είχαν αγάπη για το θέατρο.

Η ίδια μετά από σεμινάρια σκηνοθεσίας ανέλαβε την θέση αυτή παρουσιάζοντας μάλιστα ένα εκπληκτικό έργο Παγκόσμιας Αναγνωρισιμότητας όπως ”Ο ματωμένος γάμος” του Λόρκα.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας μέχρι στιγμής έχει προσφέρει ένα σημαντικό έργο στα Πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, ανεβάζοντας δεκάδες θεατρικές παραστάσεις με τεράστια επιτυχία.

Η σκηνοθέτης Λίλη Σακκά μιλώντας για το Θεατρικό Εργαστήρι, είπε πως είναι αγάπη, οικογένεια, αφού δεκάδες άνθρωποι μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει ο κάθενας με τον δικό του τρόπο.

Μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνησή της και για τις βραβεύσεις που έχουν λάβει σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς, τονίζοντας ότι κάθε επιτυχία έρχεται μετά από μεγάλη δουλειά.

Το Θεατρικό Εργαστήρι ξεκινάει τις παραστάσεις του την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στον χώρο του (Κάστρο Αγ. Ανδρέα) παρουσιάζοντας την παράσταση με το βραβευμένο κείμενο του Κώστα Λάκη “Ο Μπεχτσής/ Ο Νυχτοφύλακας”.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη της κα Σακκά στο παρακάτω βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση δικτύωσης ΟΚΑΝΑ και ΔΥΠΑ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ο αμίαντος του Ωρωπού και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...