Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 8:32

Ολοκλήρωσαν τις παρουσίες τους στο Μοντεβιδέο Δέσποινα και Βαλεντίνη

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε το “στοπ” από τη Νο.1 του Montevideo Open, Diane Parry, ενώ στα διπλά τόσο εκείνη όσο και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ολοκλήρωσαν τις παρουσίες τους στην προημιτελική φάση.

Η Παπαμιχαήλ είχε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην Parry, Νο.1 στο ταμπλό του Montevideo Open και Νο.94 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-2 για τον 2ο γύρο του WTA 125 τουρνουά του Μοντεβιδέο.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.221 στον κόσμο στα μονά αλλά στα διπλά μπήκε στο Top 100 και στο Νο.93 αυτή την εβδομάδα, ολοκλήρωσε αργότερα την πορεία της και στο διπλό, στην προημιτελική φάση.

Μαζί με την Ουκρανή συμπαίκτριά της, Valeriya Strakhova, ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς από τις Elixane Lechemia και Gabriela Lee, με 6-3, 7-6 (3).

Στα προημιτελικά του διπλού είχε αγωνιστεί λίγες ώρες πριν και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία μαζί με την Ekaterine Gorgodze ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά ηττήθηκαν τελικά από τις No.4 του ταμπλό, Freya Christie και Yuliana Lizarazo με 4-6, 7-5, 10-8.

Πηγή: tennisnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Τένις: Πρωταθλητής στη Ραφήνα ο Πρεβεζάνος Αλέξανδρος Αυγέρης

Επόμενο Άρθρο

Εξαιρετική εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Δέσπως Μπότση στα Ριζά (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...