Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 16:57

Τένις: Πρωταθλητής στη Ραφήνα ο Πρεβεζάνος Αλέξανδρος Αυγέρης

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Δήμητρα Κουμουτσέα ήταν οι μεγάλοι πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στην κατηγορία των 14 ετών, που ολοκληρώθηκε σήμερα στα γήπεδα του Σ.Α. Ραφήνας.

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης κέρδισε ωραίο και αμιγώς ελληνικό τελικό που είχαμε στο μονό αγοριών, επικρατώντας του Θάνου Ζαβουργιανού με 7-5, 6-2.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος που κέρδισε ο Αυγέρης στα μονά σε διοργάνωση της Tennis Europe, ενώ συνολικά κατέκτησε τον 5ο τίτλο του σε διεθνές τουρνουά Tennis Europe, 4ο στη φετινή χρονιά.

Είχε μια φανταστική εβδομάδα στα γήπεδα του Σ.Α. Ραφήνας ο αθλητής του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μενεμένης, που κέρδισε στον 1ο γύρο τον Νίκο Μητρόπουλο με 6-2, 6-2, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Γερμανό Vincent Visker με 6-1, 6-1.

Στους 3 τελευταίους αγώνες του, έβγαλε εκτός τους 3 κορυφαίους παίκτες του ταμπλό. Στα προημιτελικά κέρδισε τον Ισπανό Marco Quesada, No.3 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1. Στα ημιτελικά κέρδισε με ανατροπή τον Μιχάλη Γενεθλίου από την Κύπρο, Νο.2 στο ταμπλό, με 1-6, 6-3, 6-0, ενώ σήμερα κέρδισε σε 2 κλειστά σετ τον Ζαβουργιανό, Νο.1 στο ταμπλό.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας για την δολοφονική επίθεση του συναδέλφου τους

Επόμενο Άρθρο

Ολοκλήρωσαν τις παρουσίες τους στο Μοντεβιδέο Δέσποινα και Βαλεντίνη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...