Ν.Δ: Σπαζοκεφαλιά η κατάρτιση ψηφοδέλτιου για τις Εθνικές εκλογες – ”Πονοκέφαλος” οι γυναίκες

Ημερομηνία:

Σε μία σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες τείνει να γίνει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τη Ν.Δ στο νομό Πρέβεζας σε επίπεδο Εθνικών εκλόγών και αυτό γιατί ακόμη οι υπεύθυνοι του κόμματος δεν έχουν βρει τους 3 που θα πλαισιώσουν τον νυν Βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη.

Το πρόσφατο γκάλοπ που έγινε για λογαριασμό της Ν.Δ (όχι μόνο στην Πρέβεζα), δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό γιατί ακόμη δεν έχουν βγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Θα έλεγε κανείς ότι δυσκόλεψε παρά βοήθησε το συγκεκριμένο γκάλοπ τη Ν.Δ στο να προχωρήσει στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Τα ονόματα που συμμετέχουν στην δημοσκόπηση της Metron Analysts ήταν του δημοσιογράφου Γιώργου Κολοβατσιου, του πολιτευτή του 2019 Σπύρου Κυριακή, του μηχανικού Παναγιώτη Ρεμπη, του δικηγόρου Βασίλη Γιαπρου και του νυν βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, ενώ από γυναίκες της επιχειρηματία Κατερίνας Μπότσιου και της ειδικής συμβούλου στον Δήμο Πρέβεζας και πολιτευτή το 2019 Σέβης Κονταξή.

Ειδικά για τις γυναικείες παρουσίες τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι δύο κυρίες που θα μπούνε στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να ”θυσιάσουν καριέρα και θέσεις (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τώρα στους άντρες το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Κολοβάτσιο, ο οποίος είπε ότι θα τον ενδιέφερε μία θέση στο ψηφοδέλτιο, αλλά κάτω από άλλες προϋποθέσεις.

Οπότε η μία θέση που απομένει για τις αντρικές θέσεις θα κριθεί ανάμεσα στους Σπύρο Κυριάκη, Παναγιώτη Ρεμπή και Βασίλη Γιάπρο, (εκτός απροόπτου), όπου και οι τρεις κρατούν τις προθέσεις τους… μια αυστηρά προσωπική υπόθεση.

Συζυτήσεις ωστόσο έχουν γίνει και με τους τρεις και τους υπεύθυνους της Ν.Δ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Όσο ο χρόνος πλησιάζει προς τις εκλογές τα σενάρια θα φουντώνουν είτε για τον έναν είτε για τον άλλον πιθανό υποψήφιο, ωστόσο κοντός ψαλμός…..

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρέβεζα: Συγκίνηση και δυνατά μηνύματα μνήμης στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων (pics)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιήθηκε την...

Η Πρέβεζα στο επίκεντρο της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ «ΠΟΛΕΙΣ» – Επίσημη πρεμιέρα την Τρίτη 2 Ιουνίου στην ΟΑΣΗ

Η σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «ΠΟΛΕΙΣ» συνεχίζει το ταξίδι της...

Νέος εκλογικός χάρτης στην Αυτοδιοίκηση: Τέλος οι δεύτερες Κυριακές – Πώς θα εκλέγονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες από το 2028

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών φέρνει...

ΥΠΕΣ: 15 εκατ. ευρώ σε Δήμους για ναυαγοσωστική κάλυψη – Πάνω από 380 χιλιάδες ευρώ σε Πρέβεζα και Πάργα – 9 Γαλάζιες Σημαίες στις...

Σημαντική οικονομική ενίσχυση προς τους παραθαλάσσιους δήμους της χώρας...