Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:15

Ν.Δ – Ένα σύνθημα για όλους, αλλά ο κάθενας μόνος του – Χωρίς αναφορά σε Ν.Δ και Μητσοτάκη, το πρώτο μήνυμα Γιαννάκη

Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, για κάλπες στις 21 Μαΐου, γέμισε το διαδίκτυο και ιδιαίτερα τα social media με αναρτήσεις νυν βουλευτών, αλλά και ορισμένων υποψηφίων που ήδη έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Ωστόσο αν παρατηρήσει κανείς τις καταχωρήσεις θα διαπιστώσει ότι το σύνθημα είναι ένα και το χρησιμοποίησαν σχεδόν όλοι.

”8 εβδομάδες μέχρι να νικήσουμε” λες και παλεύουν με θεριά και αγωνιούν να κερδίσουν.

Η Ν.Δ βλέποντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ειδικά μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα έχει αυτοδυναμία από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και θα έλεγε κανείς ότι δίνει τα ρέστα της για να αυξήση την απόσταση από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Το σύνθημα ”8 εβδομάδες μέχρι να νικήσουμε” το χρησιμοποίησε και ο βουλευτής της Ν.Δ στην Πρέβεζα, Στέργιος Γιαννάκης.

Αλλά και άλλοι βουλευτές όπως:

Ωστόσο αυτό που έκανε ιδιαίτερα αίσθηση στους ψηφοφόρους της Ν.Δ στο νομό Πρέβεζας ήταν για το πρώτο προεκλογικό μήνυμα που ανάρτησε ο Στέργιος Γιαννάκης στο προσωπικό του προφίλ, στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά ούτε το κόμμα με το οποίο είναι εκλεγμένος, αλλά ούτε και το όνομα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το:

Στο μήνυμά του ο βουλευτής της Ν.Δ ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης προς το προσωπό του για να συνεχίσει να βρίσκεται στα έδρανα της βουλής.

Δεν γνωρίζουμε τον συντάκτη των μηνυμάτων που ανεβαίνουν στους λογαρισμούς του βουλευτή, αλλά λιγάκι προσοχή δεν βλάπτει, καθώς τον εκθέτουν για ακόμη μία φορά.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ομιλία Στέλλας Βαρτελάτου στους ετεροδημότες της Αθήνας ”Η Πρέβεζα στο προσκήνιο!” – Ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να φέρουμε τη νέα αλλαγή στη χώρα!

Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ: Μάχη ”γιγάντων” ανάμεσα σε Στέργιο Γιαννάκη και Σπύρο Κυριάκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...