Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 17:57

Ομιλία Στέλλας Βαρτελάτου στους ετεροδημότες της Αθήνας ”Η Πρέβεζα στο προσκήνιο!” – Ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να φέρουμε τη νέα αλλαγή στη χώρα!

Επέλεξα ν’ αρχίσω τις προεκλογικές μου συναντήσεις με την ομιλία μου στις 27 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, διότι γνωρίζω πόσο βαθιά είναι η αγάπη του ετεροδημότη για τον τόπο του, το νόστο, για τις ρίζες του.
Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της επόμενης 10ετίας είναι να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας και ταυτόχρονα να επιδιώξουμε την αποκέντρωση!
Με κατάλληλες δομές και κίνητρα να ενισχύσουμε την παραγωγική βάση.
Με κίνητρα και ιδέες να στηρίξουμε την απασχόληση στον αγροτοδιατροφικό τομέα, την γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία, τη μεταποίηση, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες.

Οι νέοι χρειάζονται στήριξη, αλλά και καθοδήγηση.

Μία νέα αυτοπεποίθηση που θα τους δώσει το έναυσμα να ξεκινήσουν κάτι στον τόπο τους.
Αυτό προϋποθέτει κυβερνητική Αλλαγή!
Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!
Απαιτεί έναν ανοιχτό διάλογο με κατοίκους και εργαζόμενους, αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, τους νέους και τις νέες.
Να συζητήσουμε για τα προβλήματα στην παραγωγή, όπου τα κόστη είναι πλέον απαγορευτικά.
Να ενσκήψουμε στα απομονωμένα χωριά και μέσα από συγκεκριμένες
πρωτοβουλίες, δράσεις και προγράμματα ν’ αντιστρέψουμε την κατάσταση.
Για τα σοβαρά ελλείμματα περίθαλψης, εκπαίδευσης, οδικού δικτύου.
Να άρουμε οριστικά τις αποφάσεις της Κυβέρνησης του Υπουργείου Παιδείας και της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για μεταφορά του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα.
Χρειάζεται να ληφθούν και να υποστηριχτούν συγκεκριμένες Αποφάσεις.
Για να βάλουμε την Πρέβεζα στο προσκήνιο!

*Την ομιλία χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ συντόνισε η δημοσιογράφος κα Μάγδα Τσέγκου.
– Ευχαριστώ ακόμη τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, κ. Τάσο Κατσιάνη, τον Γραμματέα του Τομέα Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Ράπτη, τον Υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής και Περιφερειακό Σύμβουλο Αν. Αττικής, κ. Γιάννη Σμέρο όπως και τους δεκάδες συμπατριώτες που με τίμησαν με την παρουσία
τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Μετροπόλιταν Όπερα: Φάλσταφ του Τζουζέπε Βέρντι – Σάββατο 1 Απριλίου στις 19.30

Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ – Ένα σύνθημα για όλους, αλλά ο κάθενας μόνος του – Χωρίς αναφορά σε Ν.Δ και Μητσοτάκη, το πρώτο μήνυμα Γιαννάκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...