Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 10:29

Ν.Δ: Μάχη ”γιγάντων” ανάμεσα σε Στέργιο Γιαννάκη και Σπύρο Κυριάκη

Τους τελευταίους μήνες οι κουβέντες που γίνονται στα καφενεία του νομού, πολλές και έχουν να κάνουν με τις υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, προκαλώντας προβλήματα στο κόμμα που κυβερνά την χώρα, αλλά και στους δύο υποψήφιους άντρες, δηλαδή τον νυν βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη και τον πολιτευτή του 2019 Σπύρο Κυριάκη.

Μάλιστα οι κουβέντες έφτασαν σε τέτοιο επίπεδο, με τις πληροφορίες των καφενείων να κάνουν λόγο για μάχη τύπου ”rodeo” μεταξύ των δύο άντρων.

Αυτό δεν κάνει καλό, τόσο στη Ν.Δ, όσο και στους δύο υποψήφιους οι οποίοι θα δώσουν έναν δυνατό αγώνα πρώτα για το κόμμα προκειμένου να αυξηθούν τα ποσοστά του 2019 (43,47% – 16.864 ψήφοι), αλλά και για την δική τους εκλογή.

Οι δύο υποψήφιοι άντρες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα σε προσωπικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις μεταξύ τους είναι άριστες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καθίσει δίπλα-δίπλα σε εκδηλώσεις όπου έχουν παρευρεθεί.

Ο νυν βουλευτής Στέργιος Γιαννάκη να προσπαθήσει να κερδίσει την επανεκλογή του για 3η συνεχόμενη θητεία (2015-2019, 2019-2023), ενώ ο Σπύρος Κυριάκης θα προσπαθήσει την εκλογή του για πρώτη φορά.

Καλό θα ήταν οι ”μάχες” των υποψηφίων να δίνονται απέναντι στους πολίτες του νομού, και όχι στα καφενεία όπου ορισμένοι θέλουν να τις κάνουν εις βάρος και της Ν.Δ αλλά και των δύο υποψηφίων.

Προηγούμενο Άρθρο

Ν.Δ – Ένα σύνθημα για όλους, αλλά ο κάθενας μόνος του – Χωρίς αναφορά σε Ν.Δ και Μητσοτάκη, το πρώτο μήνυμα Γιαννάκη

Επόμενο Άρθρο

Νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας: «Ώρα να προχωρήσουμε ακόμη πιο τολμηρά»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...