Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:54

Νίκος Γεωργάκος προς Μάκη Βορίδη:”Πιστεύω να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της 4ετιας – Μην μας κόψετε στις εκλογές τώρα τον Οκτώβρη” – Τι απάντησε ο υπουργός (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο κλείσιμο της σύντομης τοποθέτησής κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους δημάρχους της Ηπείρου και παρουσία του υπουργού Εσωτερικών με χαμόγελο είπε προς τον κ. Βορίδη:

”Πιστεύω να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της 4ετιας και μην μας κόψετε τίποτα στις εκλογές τώρα τον Οκτώβρη και αλλάζουμε υπουργούς και προσπαθήσουμε να αλλάξουμε και την κατεύθυνση τον τελευταίο χρόνο”.

Ο υπουργός από την πλευρά του στις δηλώσεις που έκανε προς τους δημοσιογράφους ρωτήθηκε αν όντως οδηγούμαστε σε εκλογές και μάλιστα τον Οκτώβρη όπως ακούστηκε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας.

Ο Μάκης Βορίδης απάντησε επίσης με χαμόγελο: ”Εγώ δε το έχω καταλάβει αυτό. Ίσως το έχει καταλάβει η αξιωματική αντιπολίτευση. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και το έργο μας και θέλω να πω ότι ακόμα και σε αυτή την συνάντηση θα είδατε ότι το κλίμα δεν ήταν προεκλογικό”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σε ερώτηση του Τάκη Παππά για την Αποκεντρωμένη ο υπουργός Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε αλλαγές (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ενθουσιασμός για την συνάντηση δημάρχων με υπουργό Εσωτερικών – Πρόγραμμα αγροτικής οδοποϊίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Στύλιος (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...