Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 18:29

Ενθουσιασμός για την συνάντηση δημάρχων με υπουργό Εσωτερικών – Πρόγραμμα αγροτικής οδοποϊίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Στύλιος (βίντεο)

”Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τους δημάρχους και ουσιαστική. Μου μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εμείς ως υπουργείο προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Νομίζω ότι έχουμε κάνει πολλές και ουσιαστικές αλλαγές” είπε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης προς τους δημοσιογράφους αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τους δημάρχους της Ηπείρου στο Δημαρχείο Αρταίων.

Ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης από την πλευρά του δήλωσε ότι οι δήμαρχοι αναγνωρίζουμε ότι τόσο ο κ Βορίδης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Πέτσας δουλεύουν προς την καλύτερη συνεργασία με τους δήμους της χώρας.

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης προσέφερε στον υπουργό Εσωτερικών έναν πίνακα του Γιάννη Μόραλη καθώς και προϊόντα της τοπικής επιχείρησης Γάτσιου.

Τέλος ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος κατά την διάρκεια της συνάντησης μετέφερε προς τους δημάρχους το νέο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιϊάς που αφορά τους δήμους όλης της χώρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκος Γεωργάκος προς Μάκη Βορίδη:”Πιστεύω να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της 4ετιας – Μην μας κόψετε στις εκλογές τώρα τον Οκτώβρη” – Τι απάντησε ο υπουργός (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Παρουσία Μάκη Βορίδη τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Άρτας (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...