Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 17:47

Παρουσία Μάκη Βορίδη τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Άρτας (βίντεο-φωτογραφίες)

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Στύλιου, δημάρχων, κομματικών στελεχών και φίλων της Ν.Δ, η ΔΕΕΠ και η ΔΗΜΤΟ Άρτας βράβευσαν σε μία εκπληκτική βραδιά τους πρώην προέδρους της ΝΟΔΕ.

Η υπέροχη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Μάρος, εκεί όπου τα μέλη της Ν.Δ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον υπουργό αλλά και στελέχη του κόμματος και να ανταλλάξουν απόψεις για το αύριο.

Φυσικά η εκδήλωση είχε και πολλά πολιτικά ”πηγαδάκια” περί των εκλογών τόσο στις Εθνικές όσο και στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Άρτας Νικόλαος Σπύρος, ως οικοδεσπότης, ευχαρίστησε τον υπουργό για την αποδοχή της πρόσκλησης, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα έργα και τις πράξεις της Ν.Δ, όπου εν μέσω Πανδημίας κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δίπλα στους Έλληνες πολίτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους πρώην προέδρους της ΝΟΔΕ Άρτας.

Δείτε το βίντεο των βραβεύσεων:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ενθουσιασμός για την συνάντηση δημάρχων με υπουργό Εσωτερικών – Πρόγραμμα αγροτικής οδοποϊίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Στύλιος (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Μάκης Βορίδης για Τσίπρα: ”Βιάζετε για εκλογές – Έτσι και αλλιώς τελειώνει από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...