Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:35

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας: Καθαρισμός της Αρχαίας Νικόπολης

Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Κο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του , τον Κο Αργύρη Νάκο και την Κα Βάσω Παπαδημητρίου όπως επίσης και την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας , την Προϊσταμένη Κα Ανθή Αγγέλη και τον Κο Γιώργο Ρήγινο έπειτα από αίτημα-πρόταση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων για τον καθαρισμό αλλά και ευπρεπισμό της Αρχαίας Νικόπολης.

Όνειρο ζωής θα λέγαμε για εμάς τους ξενοδόχους της Πρέβεζας να δούμε την Αρχαία Νικόπολη , το σημαντικότερο αρχαιολογικό μνημείο της Ηπείρου , να βρίσκεται και να στέκεται επιβλητικό όπως του αξίζει. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό «όπλο» για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του τουριστικού γίγνεσθαι του Νομού η επισκεψιμότητά του με την βοήθεια του σχολικού τουρισμού αλλά και τους λάτρεις των αρχαιολογικών χώρων. Το επόμενο βήμα της Νέας Ένωσης είναι να διεκδικήσουμε ώστε να φωτιστούν κάποια σημεία ορατά για τον επισκέπτη. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να καταθέτουμε τις προτάσεις μας σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύουμε ότι με τον καθαρισμό αυτό θα δοθεί μεγάλη χαρά σε όλους τους κατοίκους της Πρέβεζας αλλά και των επισκεπτών.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Υπηρεσίες και φορείς και για άλλους καθαρισμούς αρχαιολογικών, ιστορικών μνημείων και παραλιών. Ευχαριστούμε για μια φορά ακόμη την Περιφέρεια Ηπειρου και την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

Με τιμή 

Το  Δ.Σ.  της  Νέας Ένωσης 

Προηγούμενο Άρθρο

Ε.Κ. Πρέβεζας: Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτικού προσωπικού – Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις στο Γ.Ν. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τ.Κ Βρυσούλα Πρέβεζας: Εξαιρετική ιδέα για την τρίτη ηλικία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...