Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:45

Μπροστά στα μάτια του η αγκωνιά – Ο διαιτητής άφησε να μπει το γκολ του Τηλυκράτη

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Τηλυκράτη ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με σκορ 2-0 με τα τέρματα των Βακράκου στο 41ο και Πετράκου στο 70ο λεπτό.

Ωστόσο ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει όλο το δίκιο με το μέρος του για διαμαρτυρίες, που ίσως αν ο διαιτητής είχε τα μάτια του στο παιχνίδι και όχι ίσως κάπου αλλού, το αποτέλεσμα να ήταν εντελώς διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέρμα του Τηλυκράτη, οι φιλοξενούμενοι έχουν την μπάλα στην κατοχή τους και βγαίνουν στην αντεπίθεση.

Οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα, τρέχουν να καλύψουν τα κενά στην άμυνα και ενώ η επίθεση γίνεται πάρα πολύ γρήγορα, ένας παίκτης των φιλοξενούμενων κάνει δύο σφάλματα.

Και πιο συγκεκριμένα πάνω στην φάση και στην ταχύτητα ο Γραμματικόπουλος με το Νο19 τρέχει και κλοτσάει από πίσω τον παίκτη του ΠΑΣ Πρέβεζα Τσιλιγιάννη, με τον δεύτερο όπως θα δείτε στο βίντεο να γυρνάει να δει ποιος τον κλότσησε… ο διαιτητής σε απόσταση αναπνοής δεν σφυρίζει τίποτα.

Το Νο 19 όμως θέλοντας να είναι μόνος του στην επίθεση όπως βλέπεται και στο βίντεο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ έχει ταχύτητα, την  μειώνει…περιμένει και ενώ έρχεται ο Κάγια τον χτυπάει με τον αγκώνα του και φεύγει.

Ο παίκτης του ΠΑΣ Πρέβεζα πέφτει στο έδαφος, ο παίκτης του Τηλυκράτη συνεχίζει, η φάση το ίδιο και ο Βακράκος σημειώνει το 0-1.

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Γιάννης Πάνου του συνδέσμου Ηπείρου σε απόσταση αναπνοής, βλέπει την φάση σχεδόν εξ’ επαφής, αλλά δεν σφυρίζει τίποτα και καταλογίζει το γκολ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες του Τηλυκράτη πανηγυρίζουν και ο Γραμματικόπουλος τρέχει προς τον πάγκο να τον συγχαρούν για το κατόρθωμά του.

Την συγκεκριμένη φάση θα την δείτε ακριβώς όπως την περιγράψαμε στο βίντεο που κατέγραφε το atpreveza.gr, χωρίς λέξη παραπάνω.

Και δεν λέμε ότι μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν γίνονται σκληρές φάσεις ή μονομαχίες, αλλά ο παίκτης να ελαττώνει ταχύτητα να περιμένει τον αμυντικό να τον χτυπάει με τον αγκώνα και να τον ρίχνει κάτω μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ε τότε…βγάλτε τα αποτελέσματα μόνοι σας…

Κύριοι του συνδέσμου Ηπείρου να χαίρεστε τις γνώσεις των διαιτητών σας…μάλλον η παύση τους έκανε να ξεχάσουν ότι πριν του οποιουδήποτε τέρματος προηγείται το επιθετικό και μάλιστα υπό αυτή την μορφή…

Μπράβο σας και Χριστός Ανέστη…

Δείτε το βίντεο τώρα και στείλτε τον και στην superleague εκεί όμως θα υπάρχει και το VAR.

Προηγούμενο Άρθρο

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη Αγωνιστική

Επόμενο Άρθρο

Νίκη σε 3,5 ώρες για την Παπαμιχαήλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...