Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 10:25

Μεγάλη προσφορά του ιδρύματος ”Παύλος Γιαννακόπουλος” στο Νοσοκομείο Πρέβεζας – Ανακαινίζει τους θαλάμους νοσηλείας

Στην επίσημη παρουσίαση του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανακοινώθηκε μια σημαντική δωρεά για το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, παρουσιάστηκαν η αποστολή και τα πρώτα έργα που ανέλαβε το νέο Ίδρυμα, που στοχεύει να διαφυλάσσει τις αξίες του από γενιά σε γενιά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον διοικητή του Γ.Ν. Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη

Μέσα στο 2022 αναμένεται να ολοκληρωθούν σημαντικές δωρεές για την αναβάθμιση χώρων στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, θα παραδοθεί σημαντικός εξοπλισμός για 2 κλινικές στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο», ενώ θα γίνει ολική ανάπλαση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης του Γυμνασίου στην Αστυπάλαια. Επιπλέον, το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα παρέχει έξι υποτροφίες σε φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής, της Ιατρικής Σχολής και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος αναφέρει σχετικά:

“Στρατηγική προτεραιότητα του «ΙΠΓ – PGF» αποτελεί η ενίσχυση της δημόσιας υγείας. Για την αναβάθμιση μονάδων υγείας της χώρας, προνοεί για την προμήθεια και εγκατάσταση ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και για την ενίσχυση των κτηριακών εγκαταστάσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και ελλείψεις της εκάστοτε δομής.

Στο πλαίσιο αυτό, το «ΙΠΓ – PGF» ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ένα από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας Ηπείρου. Με δωρεά του Ιδρύματος, αναβαθμίζονται εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται θάλαμοι νοσηλείας και αποκαθίστανται πλήρως οι εγκαταστάσεις υγιεινής του νοσοκομείου.

Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, σε ένα νοσοκομείο το οποίο παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχονται τα όργανα για τα υπαίθρια γυμναστήρια σε Λούρο και Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Δημοτικές εκλογές 2019: Το σύνθημα ”Θα ενώσω όλους τους Πρεβεζάνους” πήγε περίπατο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...