Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:06

Μεγάλη ανατροπή στο Νυδρί από τον Απόλλωνα Πάργας

Παιχνίδι για γερά νεύρα και συγκινήσεις ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο του Νυδριού, ανάμεσα στον τοπικό Οδυσσέα και τον Απόλλωνα Πάργας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ, αφού στο πρώτο 5λεπτο είδη είχαν βρει δύο φορές τα δίχτυα του Οδυσσέα με τον Διαμαντή από την γραμμή του πέναλτι και τον Ιωακειμίδη με κοντινό σουτ, κάνοντας το 0-2.

Από την γραμμή του πέναλτι μείωσε ο Οδυσσέας στο 33ο λεπτό με τον Βρεττό, σε ανατροπή του Νίκου Γαζή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 με τον Σάββα Γαζή.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Πάργα πίεζε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού ευκαιρίες του Νάστου και του Ιωακειμίδη δεν βρήκαν στόχο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, Ο Οδυσσέας έκανε την ανατροπή στο σκορ με τον Βάννα, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2.

Εκτός από την ανατροπή στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Κύργιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του Οδυσσέα, αφήνοντας την ομάδα του για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα ποδοφαιριστές.

Αναγκαστική αλλαγή στο 72ο για τον Οδυσσέα

Στο 72ο λεπτό η ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού, πραγματοποίησε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο τερματοφύλακας Πολίτης, έχασε τις αισθήσεις του και την θέση του πήρε ο Σκιαδάς.

Στο 73ο λεπτό ο Νάστος απέτυχε να πετύχει το τέταρτο τέρμα για τον Οδυσσέα, με το οποίο ίσως το παιχνίδι να είχε διαφορετική τροπή.

Όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί, παίζοντας φουλ επίθεση, κάτι που στο 81ο λεπτό ο Ιωακειμίδης έφερε το ματς στα ίσα και το σκορ στο 3-3.

Το ”χρυσό” τρίποντο για την Πάργα έδωσε ο Τουρμουσόγλου στο 86ο λεπτό με κοντινή προβολή, κάνοντας το τελικό 3-4 υπέρ του Απόλλωνα.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Αναγνωστάκης – Λάζαρης

Οδυσσέας Νυδριού(Βάννας)| Πολίτης(67΄ Σκιαδάς λ. τ.), Βρεττός, Ρεκατσίνας(87΄ Νάνος), Καταγής, Γεωργάκης, Βάννας, Γαζής Ν., Βουλγαρίδης, Γαζής Σαβ.(87΄ Σκέμπι), Καρελής(87΄ Ζάτσε), Νάστος
Απόλλων Πάργας(Βέρμπης)| Κωνσταντάκος, Βασιλείου, Κουλούρης(60΄ Τουρμούσογλου), Διαμαντής, Πάκος, Κύργιος, Ιωακειμίδης, Σαϊντί(60΄ Παππάς), Νικολάου, Παπαρούνς, Μπέλλος.

Φωτογραφία: sportime24.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μεγάλο διπλό για τον Λούρο, στην Πλαγιά

Επόμενο Άρθρο

Με δέκα ο Εθνικός Φιλιππιάδας και πήρε τη νίκη απέναντι στην Βόνιτσα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...