Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:10

Με δέκα ο Εθνικός Φιλιππιάδας και πήρε τη νίκη απέναντι στην Βόνιτσα

Αν και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές ο Εθνικός Φιλιππιάδας, πήρε το σπουδαίο ”τρίποντο” κόντρα στον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Τη νίκη όμως του Εθνικού Φιλλιπιάδας και τους τρεις βαθμούς της νίκης, επισκίασε το γεγονός της αδιαθεσίας του ποδοσφαιριστή της Βόνιτσας Παναγιώτη Κυριακίδη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) .

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Ορφανό, που έκανε το 0-1, σκορ που κράτησε μέχρι το 66ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Χούσο.

Το ”χρυσό” τρίποντο χάρισε στον Εθνικό Φιλλιπιάδας ο Ντάνιελ Τσιάπι στο 82ο λεπτό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Εθνικός από το 76ο λεπτό αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Δερβίλης (δύο κίτρινες).

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Τσόγκας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Δερβίλης, Πάνου, Χούσος, Τσιάπι, Χρηστογιάννης, Σιδηρόπουλος, Νίκου (90΄ Ιωάννου), Λύτος, Κακιώνης, Λάκκας.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Δημήτρης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Κυριακίδης (88′ Φερεντίνος), Βασίλας (89′ Γεωργαλής), Ιασωνίδης Θ., Ιωάννου (89′ Καλογερής), Μπάτσος, Χαϊδάκης (72′ Νταλιάρδας), Ορφανός, Σταύρου, Μπουρδούβαλης, Καταγής.

Φωτογραφία: sportime24.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μεγάλη ανατροπή στο Νυδρί από τον Απόλλωνα Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Πέρασε εύκολα από τον Μύτικα ο Πανλευκάδιος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...