Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:47

Λούρος και Πάργα ‘’κόλλησαν’’ στο μηδέν – Συνεχίζεται το θρίλερ για το πρωτάθλημα

Στο παγωμένο γήπεδο του Λούρου, στο ντέρμπι της 17η αγωνιστικής ή καλύτερα στο ντέρμπι της χρονιάς, Θρίαμβος Λούρου και Απόλλων Πάργας ‘’κόλλησαν’’ στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν την υπεροχή των κινήσεων.

ΟΙ φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, ωστόσο ο Λούρος που είχε κλείσει από την αρχή την αμυντική γραμμή, κράτησε το μηδέν στην άμυνα του.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 φίλοι και των δύο ομάδων, οι οποίοι από νωρίς είχαν γεμίσει τις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Λούρου.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, το θρίλερ για το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την κάθε ομάδα να περιμένει ‘’στραβοπάτημα’’ της άλλης.

Διαιτητής: Ζιώγας Αθ.

Βοηθοί Διαιτητή: Φραγκούλης Π., Αναγνωστάκης Π.

Θρίαμβος Λούρου (Δήμας Μάκης): Καραπιπέρης, Πρέντζας, Δάσκαλος, Πάνου, Γκίνι, Κόλλινς, Γκολάκου (74ο Μαργώνης), Κούσης, Μπόμπορης (46ο Ζάκκας), Γεωργίου (85ο Κολιός Π.), Λάππας (85ο Κολιός Γ.).

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης Λευτέρης): Κωνσταντάκος, Βασιλείου (85ο Παππάς), Μπέλλος, Πάκος, Διαμάντης, Κύργιος, Νικολάου, Γεωργάκος, Γκόλιας (60ο Παπαρούνας), Ιωακειμίδης, Τουρμούσογλου.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Φυσικής για μαθητή του Activum Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ποδοσφαιριστής έβγαλε την πρίζα που γινότανε μετάδοση αγώνα για να βάλει σεσουάρ για τα μαλλιά (viral)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...