Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:38

Νέο χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Φυσικής για μαθητή του Activum Πρέβεζας

Και νέα τεράστια διάκριση για μαθητή του Activum Πρέβεζας μετά τα δύο πρώτα χάλκινα μετάλλια στην Μαθηματική Ολυμπιάδα τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο Νάνο, ο οποίος μετά το χάλκινο μετάλλιο στην Μαθηματική Ολυμπιάδα, κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Φυσικής, διαγωνισμός που ολοκληρώθηκε στις 5 Μαρτίου.

Από το Activum Πρέβεζας συμμετείχαν 3 μαθητές, ως μοναδικοί εκπρόσωποι της χώρας μας, με τον Γιώργο τελικά να καταφέρνει να περάσει στην τελική φάση.

Ο συναγωνισμός ήταν σκληρός με τον 16χρονο Πρεβεζάνο μαθητή να έχει όμως την κατάλληλη προετοιμασία από τους καθηγητές του φροντιστηριακού ομίλου.

”Είμαι πανευτυχής που ακόμη ένας μαθητής μας καταφέρνει να διακριθεί σε έναν μεγάλο Παγκόσμιο Διαγωνισμό” δηλώνει η  Διευθύντρια Σπουδών του Activum Πρέβεζας Δέσποινα Παπαγεωργίου, η οποία συνεχίζει: ”ο Γιώργος όπως και τα άλλα δύο κορίτσια ήταν έτοιμα για τον διαγωνισμό. Όλα έγιναν με πολύ μελέτη και κούραση για τα παιδιά, ωστόσο ήμασταν κάτι παραπάνω από σίγουροι για την επιτυχία που τελικά ήρθε”.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από 26 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχίζει την συλλογή τροφίμων για την Ουκρανία η ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Λούρος και Πάργα ‘’κόλλησαν’’ στο μηδέν – Συνεχίζεται το θρίλερ για το πρωτάθλημα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...