Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 3:59

Ποδοσφαιριστής έβγαλε την πρίζα που γινότανε μετάδοση αγώνα για να βάλει σεσουάρ για τα μαλλιά (viral)

Τι γίνεται όταν πας να κάνεις την δουλειά σου σε ένα γήπεδο χωρίς υποδομές, όπως δημοσιογραφικά θεωρεία, ίντερνετ ή έστω μία πρίζα για να μπορείς να πάρεις ρεύμα για τα μηχανήματα, προκειμένου να κάνεις μετάδοση αγώνα;

Η απάντηση δόθηκε σήμερα στο γήπεδο του Λούρου, κατά την διάρκεια του ντέρμπι για την Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ανάμεσα στον θρίαμβο Λούρου και τον Απόλλων Πάργας.

Και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο κόπηκε η ζωντανή μετάδοση. Οι υπεύθυνοι της μετάδοσης έψαχναν επί δέκα λεπτά περίπου να βρουν την αιτία της διακοπής.

Τελικά ο ”ένοχος” ήταν ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε βγει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και αφού έκανε το μπάνιο του, έψαχνε μια πρίζα στα αποδυτήρια, προκειμένου να βάλει το σεσουάρ για να στεγνώσει τα μαλλιά του.

Η μοναδική πρίζα στα αποδυτήρια ήταν εκείνη από την οποία το συνεργείο έπαιρνε ρεύμα προκειμένου να κάνει την μετάδοση του αγώνα.

Όταν τελικά ολοκλήρωσε το στέγνωμα των μαλλιών, έβαλε και πάλι την πρίζα και η μετάδοση συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να υπάρξει και δεύτερη διακοπή…λόγω σεσουάρ….

Να σημειώσουμε όμως ότι δεν ευθύνεται ο ποδοσφαιριστής ο οποίος και δικαιολογημένα ήθελα να κάνει την δουλειά του, αλλά οι υπεύθυνοι του γηπέδου που δεν μπόρεσαν να έχουν έστω και μία παροχή ρεύματος στις κερκίδες του γηπέδου.

Δείτε το επίμαχο σημείο στο παιχνίδι:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Λούρος και Πάργα ‘’κόλλησαν’’ στο μηδέν – Συνεχίζεται το θρίλερ για το πρωτάθλημα

Επόμενο Άρθρο

Πανελλαδικό πρωτάθλημα τέννις στην Πρέβεζα ξεκινάει την Παρασκευή 11/3

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...