Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 14:28

Καραμπόλα τριών Ι.Χ στο ύψος του ΜΕΤΡΟ – Είχαν Άγιο και γλίτωσαν μόνο με υλικές ζημιές (βίντεο-φωτογραφίες)

Άγιο είχαν οι οδηγοί 3 Ι.Χ αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος του ΜΕΤΡΟ, μετά την καραμπόλα που προκλήθηκε, με όλους να βγαίνουν χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό.

Όλα έγιναν λίγο πριν της 11.30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν το πρώτο εκ των τριών Ι.Χ που οδηγούσε γυναίκα προσπάθησε να τρίψει προκειμένου να πάει προς την κατοικία της, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου να μην προλάβει να αντιληφθεί τις προθέσεις του προπορευόμενου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Σαν να μην έφτανε αυτό ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε και λόγο της ολισθηρότητας που υπήρχε στο οδόστρωμα να συγκρουστεί και αυτό με το δεύτερο όχημα.

Ευτυχώς για τους 3 οδηγούς και τη μια συνοδηγό, κανείς τους δεν τραυματίστηκε, ενώ τα οχήματα υπέστησαν τεράστιες υλικές ζημιές.

Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό της τροχαίας και λίγο μετά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε για προληπτικούς λόγους την οδηγό του πρώτου οχήματος.

Για ακόμη μία φορά η εθνική οδός γίνεται αφορμή για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, και αυτό λόγω της κακής ποιότητας του οδοστρώματος, της έλλειψης φωτισμούς, αλλά και διαγραμμίσεων.

Και μπορεί στο συγκεκριμένο τροχαίο οι οδηγοί να είχαν Άγιο, αλλά ο κίνδυνος πάντα θα παραμονεύει.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μύτικας Πρέβεζας: Ένα παραθαλάσσιο τουριστικό προάστιο με πολλά προβλήματα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Πρέβεζα στην Εδαφοσφαίριση – Γιαννακός, Σαρηγιαννίδης και Ντόντορος σήκωσαν την κούπα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...