Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:12

Μύτικας Πρέβεζας: Ένα παραθαλάσσιο τουριστικό προάστιο με πολλά προβλήματα (βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια η Πρέβεζα σύμφωνα με τα στοιχεία έχει γνωρίσει την παγκόσμια αναγνώριση, αφού εν μέσω Πανδημίας έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους επισκέπτες του εξωτερικού.

Ο Μύτικας όμως, ένα παραθαλάσσιο τουριστικό προάστιο, όπου τα τελευταία χρόνια πολλοί επιχειρηματίες έχουν επενδύσει δημιουργώντας καταλύματα, δεν έχει και την καλύτερη εικόνα που θα ζητούσαν οι επισκέπτες.

Εικόνες που δεν κοσμούν κανέναν μας και μάλιστα αρχές τουριστικής περιόδου, με τους επιχειρηματίες να είναι απελπισμένοι και βάζοντας πολλές φορές προσωπική εργασία και χρήματα, προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους επίσημους φορείς σε πολλούς τομείς.

Με δικά τους έξοδα να καθαρίζουν τους δρόμους περιμετρικά των επιχειρήσεών τους, με δικά τους έξοδα να δημιουργούν προσβάσεις στην θαλάσσια περιοχή, με δικά τους επίσης έξοδα να προσπαθούν να κρατήσουν την εικόνα του Μύτικα ως ασφαλή προορισμό, έως πότε όμως;

Επισκεφτήκαμε το πρωΐ της Παρασκευής την παραθαλάσσια περιοχή προκειμένου να δούμε από κοντά τα όσα είχαν φτάσει στα αυτιά μας τις τελευταίες ημέρες.

Δρόμοι επικίνδυνοι, χόρτα, προσβάσεις επικίνδυνες προς τις παραλίες, δρόμοι έτοιμοι να ”πετάξουν” οποιονδήποτε περαστικό εκτός πορείας αν δεν γνωρίζεις τα σημεία, σκουπιδότοποι έξω από τουριστικά συγκροτήματα και άλλα πολλά.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές με τους αρμόδιους να μην εμφανίζονται πουθενά και τους επαγγελματίες να παλεύουν μόνοι τους.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε….


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Θοδωρής Κορωναίος στο Ράδιο Πρέβεζα, μιλά για όλους και για όλα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Καραμπόλα τριών Ι.Χ στο ύψος του ΜΕΤΡΟ – Είχαν Άγιο και γλίτωσαν μόνο με υλικές ζημιές (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...