Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:20

Η Πρέβεζα το καλοκαίρι πηγαίνει σινεμά… Προβολές ταινιών σε Πρέβεζα και Κασσώπη

Τις πύλες του για το κοινό θα ανοίξει στις 15 και 16 Ιουλίου ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Κυανή ακτή» του Δήμου Πρέβεζας. Σε συνεργασία Δήμου Πρέβεζας και Κινηματογραφικής Λέσχης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 τις ημέρες αυτές θα προβληθούν δύο ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο και δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η ταινία του Νίκου Κούνδουρου “BYRON, η μπαλάντα ενός δαιμονισμένου ” και την Παρασκευή 16 του μήνα “Ο καιρός των Ελλήνων” του Λάκη Παπαστάθη.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας κ. Νένη Γέρου η Κινηματογραφική Λέσχη θα πραγματοποιήσει μέχρι τέλος Αυγούστου άλλες 5 προβολές, όλες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Οι ταινίες και οι μέρες προβολών θα ανακοινωθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη τις επόμενες μέρες.
Ένα ακόμη κινηματογραφικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί επίσης μέσα στο καλοκαίρι με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από το 1821. Πιο συγκεκριμένα οι Σύλλογοι Κρυοπηγητών Πρέβεζας και Αθήνας και ο Δήμος Πρέβεζας συνδιοργανώνουν στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης, στην περιοχή της αγοράς, εκδήλωση που αφορά σε προβολή της ταινίας «Καραϊσκάκης» από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, την Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Μπάρες για την ασφάλεια των παιδιών τοποθετήθηκαν στην Τ.Κ Ν.Σαμψούντας

Επόμενο Άρθρο

Αποστόλης Κατσανάκης: ”Στο 100% οι εμβολιασμοί εκπαιδευτικών στην Π.Ε Πρέβεζας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...