Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 8:22

Η Διεθνής Ένωση αστυνομικών έκοψε την Βασιλόπιτα και τίμησε τον Δημήτρη Πάσχο (video-pics)

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πραγματοποίησε το πρωΐ της Τρίτης στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας την κοπή της Βασιλόπιτας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Βουλευτής Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας Παναγιώτης Κόκκαλης,  ο αστυνομικός υποδιευθυντής Δημήτριος Κώτσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας Βαγγέλης Μυλωνάς, ο πρόεδρος Διεθνής Ένωση Αστυνομικών της τοπικής διοίκησης Πρέβεζας Σοφοκλής Κίτσιος το επίτιμο μέλος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Γιώργος Κυριακίδης, μέλη του Δ.Σ, ο υποστράτηγος Ε.Α Δημήτρης Σιόρεντας, πολλοί αξιωματικοί και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πρέβεζας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο αρχιφύλακας  Δημήτριος Πάσχος, ο οποίος πέρυσι κατά την διάρκεια υπηρεσίες στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου μαζί με συναδέλφους μπήκαν σε σπίτι που είχε πάρει φωτιά και έσωσαν την οικογένεια που διέμενε σε αυτό.

Ο Θωμάς Κολιοφώτης ήταν ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας, ο οποίος παρέλαβε και τα δώρα από τον Σοφοκλή Κίτσιο.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Έφυγε από τη ζωή ο φωτογράφος Σπύρος Ντούσκος (video)

Επόμενο Άρθρο

Νέες τεχνολογίες για μείωση της κατανάλωσης νερού και λιπασμάτων στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...