Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 10:29

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβούλου Θοδωρή Κορωναίου για τις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Χαιρετίζω τα παλαιότερα και καλωσορίζω τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που με τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, έστειλαν ένα  δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής και εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Πρόεδρου Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω να ευχαριστήσω, όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και με κατέταξαν πρώτο σε ψήφους στην Π.Ε Πρέβεζας και δωδέκατο στην Περιφέρεια Ηπείρου, ανεξαρτήτως   του αποτελέσματος που  δεν με εντάσσει στη νέα Κ.Ε.

Γνώριζα εξ αρχής τη δυσκολία της εκλογής μου, όμως συμμετείχα θέλοντας να εκπροσωπήσω το Νομό μας και την Περιφέρεια στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στηρίζοντας έμπρακτα την πρόταση του Προέδρου για συμμετοχική διαδικασία στην εκλογή των οργάνων.

Εύχομαι καλή δύναμη και δημιουργική θητεία στις συντρόφισσες και στους συντρόφους που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή και συγχαίρω τους συνυποψήφιους, που δεν κατάφεραν να εκλεγούν, για τον αγώνα που έδωσαν.  Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, η οποία αποτελεί παρακαταθήκη και εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και ενεργοποίηση των προοδευτικών πολιτών  της Περιφέρειας.  Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα των 172.000 μελών, που θέλουν και δικαιούνται να έχουν ουσιαστικό λόγο και ρόλο στην πολιτική του κόμματος.

Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να προωθώ και να στηρίζω τα συλλογικά και κοινωνικά αιτήματα του Νομού και της Περιφέρειας με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και επιμονή.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Πατρούλα….

Επόμενο Άρθρο

Πλούσιο θέαμα στα ημιτελικά του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλλεϊ (φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...