Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 11:57

Πλούσιο θέαμα στα ημιτελικά του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλλεϊ (φωτογραφίες)

Τέσσερα εκπληκτικά παιχνίδια ημιτελικών πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλλεϊ με την συμμετοχή σχολείων από την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ρέθυμνο) και Κύπρο (Λεμεσό, Πάφο).

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρώΐ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ όλα τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας, παρουσία αρκετών θεατών που χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των μαθητών από όλα τα σχολεία.

Η σειρά των ημιτελικών ξεκίνησε το πρώτο ζευγάρι κοριτσιών, όπου το Grammar School από την Λεμεσό αντιμετώπισε την Σχολή Μωραϊτη.

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι τα κορίτσια της Σχολής Μωραίτη κατάφεραν και πήραν το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας με 3-0 στα σετ (20-25), (14-25), (17-25).

Grammar School Λεμεσού (Προκόπης Γεωργίου): Σιαγιάνη, Κοκκίνου, Φώτη, Λοϊζου, Άννη, Ιωάννου, Κωνσταντοπούλου, Συμεού, Μαραγκού, Σεμένοβα, Αγαθοκλή, Τσαπαρίλλα.

Σχολή Μωραϊτη (Ζώης Καλαμπόκης): Κοντούδη, Σπανάκη, Κακλαμάνου, Ανδρέου, Σαμουρίδη, Ποθητού, Γερογιάννη, Συριστατίδη, Παπαβλάχου, Γκέκοβιτς, Κατσιμάνη, Κομίνη.

Το λύκειο Grammar School Λεμεσού
Το λύκειο της Σχολής Μωραϊτη

Δείτε το LIVE του αγώνα:

Στον δεύτερο ημιτελικό των κοριτσιών το 7ο ΓΕΛ Λάρισας αντιμετώπισε το Ελληνικό Κολέγιο.

Τα κορίτσια της Λάρισας αν και έδωσαν σκληρές μονομαχίες ωστόσο η ανωτερότητα του Ελληνικού Κολεγίου ήταν εμφανή και έτσι το 3-0 υπέρ του ήταν φυσικό αποτέλεσμα. Τα σετ (17-25), (8-25), (23-25).

Το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης ήταν το σχολείο που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στα κορίτσια.

7ο ΓΕΛ Λάρισας (Αθανασία Σαμαρά): Νάνου, Γαργάλα, Ζιώγα, Βακιρτζή, Νταφοπούλου, Θελούρα, Βόγκλι, Γιαννακάκη, Ντιντιού, Χατζηλαδά.

Ελληνικό Κολέγιο Θεσ/νικης (Εμμανουήλ Ιωαννίδης): Τάνη, Παπλωματά, Πιτσιγκώνη, Λαμπριανίδου, Αρχοντή, Εξαδάκτυλου, Σκουλούδη, Σταυράκη, Σπανούδη, Δίπλα, Ανδρέου, Ζαφειρίου, Καμπούρη, Λόλα.

Το 7ο ΓΕΛ Λάρισας
Το Ελληνικό Κολέγιο

Δείτε το LIVE του αγώνα:

Στον πρώτο ημιτελικό των αγοριών το Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου αντιμετώπισε το το 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου, το οποίο ήρθε στην Πρέβεζα με αρκετές ελλείψεις.

Αν και το πάλεψε όσο μπορούσε το Λύκειο Πάφου ανώτερο και στα 3 σετ κατάφερε και κέρδισε με 3-0 στα σετ (25-7), (25-11), 25-16), με το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό να του ανήκει δικαιωματικά.

Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου (Δημήτρης Βαβατσούλης): Κάλος, Καριπίδης, Ντι Λενάρντο, Σαββίδης Αλ., Μετβέντεβ, Σαββίδης Στ., Παπαθεοχάρους, Γιωργαλλάς, Κωνσταντίνου, Σαμιλλίδης.

2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου (Ειρήνης Κουλερίδου): Βουτσάς, Γαλλιάκης, Θυμιατζής, Νίνος, Ομαλιανάκης, Παυλιδάκης, Σπιταδάκης.

Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου
2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου

Δείτε το LIVE του αγώνα:

Στον δεύτερο ημιτελικό αγοριών η Σχολή Μωραϊτη μπορεί να ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά και να προηγήθηκε με 1-0 (25-15), απέναντι στο 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, ωστόσο το λύκειο της Ακριτικής πόλης όχι μόνο επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τους Ανδρέα Κοντοστάθη και Δημήτρη Σουσουρίδη, κατάφεραν και πήραν το παιχνίδι με 3-1 στα σετ (25-15), (5-25), (15-25), (15-25), λαμβάνοντας παράλληλα και το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης (Χρήστος Γκαρνέτας): Κοντοστάθης, Κουντουράκης, Κεσκίνης, Δαρδαβερένης, Παπάζογλου, Σουσουρίδης, Μιχαηλίδης, Μπαμπλής, Κωτούλας, Καραμανίδης, Βαφειάδης, Μήλιας, Σταματόγλου.

Σχολή Μωραϊτη (Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου): Σαπουτζής, Σακελαρόπουλος, Πετροπουλάκης, Σκουλαρίκης, Βεζύρης, Σαμαράς, Δοροβάτας, Βασιλόπουλος, Ζουρνατζής, Αναγνωστόπουλος, Στράτος, Σάκκος.

Σχολή Μωραϊτη
3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Δείτε το LIVE του αγώνα:

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

1ος ημιτελικός κοριτσιών

Grammar School Λεμεσού – Σχολή Μωραϊτη 0-3 (20-25), (14-25), (17-25)

2ος ημιτελικός κοριτσιών

7ο ΓΕΛ Λάρισας – Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης 0-3 (17-25), (8-25), (23-25)

1ος ημιτελικός αγοριών

Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου – 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου 3-0 (25-7), (25-11), 25-16)

2ος ημιτελικός αγοριών

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης – Σχολή Μωραϊτη 3-1 (15-25), (25-5), (25-15), (25-15)

Πρόγραμμα Παρασκευής 20/05/2022

09.00 – Μικρός τελικός κοριτσιών

Grammar School Λεμεσού – 7ο ΓΕΛ Λάρισας

11.00 Μεγάλος τελικός κοριτσιών

Σχολή Μωραϊτη – Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης

13.00 Μικρός τελικός αγοριών

2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου – Σχολή Μωραϊτη

15.00 Μεγάλος τελικός αγοριών

Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου – 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Απονομές στις νικήτριες ομάδες


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβούλου Θοδωρή Κορωναίου για τις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Επόμενο Άρθρο

Δάσος Βαλανιδοράχης: Νέα σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...