Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 5:50

Εξαιρετική η Ημερίδα Ψυχολογίας για τα παιδιά που διοργάνωσε η Ιόνιος Ακαδημία Ποδοσφαίρου (βίντεο-φωτογραφίες)

Μία εξαιρετική ημερίδα Ψυχολογίας για παιδιά και γονείς πραγματοποίησε το πρωΐ της Κυριακής στο Μαργαρώνα Ρουαγιάλ, η Ιόνιος Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

Το παρών στην ημερίδα έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, δεκάδες παιδιά και γονείς, καθώς προπονητές ποδοσφαίρου και επιχειρηματίες της Πρέβεζας.

Στην ημερίδα μίλησαν ο διατροφολόγος – Διαιτολόγος Κώστας Καρράς, η Εκπαιδευτικός και εθελόντρια του Χαμόγελου του παιδιού Μαίρη Βαραγγούλη οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σημερινή πραγματικότητα και τους κόπους αθλητών, όπου από μικρή ηλικία προσπαθούν να μοιάσουν σε ξένα και ελληνικά πρότυπα.

Ο Ψυχολόγος, Επικοινωνιολόγος και Επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αχιλλέας Υφαντίδης, ήταν ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, άγγιξε τις ψυχές των μικρών παιδιών, τα οποία συμμετείχαν κιόλας στην παρουσίαση της ημερίδας, ευχαριστώντας για την πρόσκληση τους ιδιοκτήτες της Ιόνιας Ακαδημίας Μάκη και Χρήστο Δήμα και Θοδωρή Ζαρκαντώνη.

Ο Μάκης Δήμας προπονητής ποδοσφαίρου και Ιδιοκτήτης της Ιόνιας Ακαδημίας Ποδοσφαίρο, μίλησε για κάμερα του onprevezanews.gr για την ημερίδα.

”Η ημερίδα έγινε με σκοπό να μάθουν οι γονείς, τα παιδιά και οι προπονητές, πως πρέπει να λειτουργούμε στη νέα εποχή και πως πρέπει να επικοινωνούμε μεταξύ μας και πιστεύω ότι αυτές οι κινήσεις είναι καλές. Και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους αθλητές της Ιόνιας Ακαδημίας παρόμοιες ημερίδες” κατέληξε.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr ο Μάκης Δήμας:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ένωση Γονέων: Αντίθετο για τις εξετάσεις PISA στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες της Νικόπολης – Ήττα στο τελευταίο λεπτό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...