Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:10

Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες της Νικόπολης – Ήττα στο τελευταίο λεπτό

Έφτασαν στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαν οι κορασίδες της Νικόπολης, αφού ηττήθηκαν στο τρίτο και τελευταίο αγώνα που έδωσαν στο γήπεδο Βασιλικού στην Χαλκίδα από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με 44-39, για την Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.Τα κορίτσια της Πρέβεζας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και στα τρία παιχνίδια, κερδίζοντας μάλιστα στους δύο πρώτους αγώνες την Παναγίτσα Χαλκίδας με 55-37 και τον Αίολο Μυτιλήνης με 58-27.

Στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έπαιζαν απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλο που γνώριζαν εξ’ αρχής το τι θα αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο κοίταξαν την αντίπαλο στα μάτια και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν παραδόθηκαν.

Όμως η κούραση από την υπερπροσπάθεια των δύο προηγούμενων αγώνων και μικρά λάθη στα τελευταία λεπτά, έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος στις κορασίδες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας, στο προπονητικό τιμ και σε όλες τις αθλήτριες για την εξαιρετική παρουσία τους στην Β’ φάση του Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Για τη Νικόπολη αγωνίστηκαν οι:

Σ.Κ Νικόπολη (Αντύπας-Σταμάτη): Μπάμπη, Λιάλιου, Κωστή, Σουλιώτη, Μικρούλη, Γκοράτσα, Φλωρά-Καχριμάνη, Παππά, Ρεμεντζα, Τούση, Μπάκα, Ντάτσα-Μαστρογιάννη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξαιρετική η Ημερίδα Ψυχολογίας για τα παιδιά που διοργάνωσε η Ιόνιος Ακαδημία Ποδοσφαίρου (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες… Μεγάλη ικανοποίηση από την προσέλευση των πολιτών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...